GÜNDEM

Yaşar Nuri'den tiksindiren formül

25 yaşındaki sevgiliyi kendine denk düşürmek için bakın nasıl bir formül geliştirdi.

Yaşar Nuri'den tiksindiren formül
GAZETECİLER.COM - 61 yaşındaki İlahiyat Profesörü Yaşar Nuri Öztürk, 25 yaşındaki genç kızla çıkmasına mazaret üretmek için "mide bulandıran" bir formül üretti. Buna din alimlerini alet etmekten kaçınmayan Yaşar Nuri, ekran başındakilere"ayıp hoca ayıp" dedirtti.

Geçtiğimiz günlerde kendinden 36 yaş küçük bir sevgilisi olduğunu açıklayan 61 yaşındaki İlahiyat Profesörü Yaşar Nuri Öztürk, CNN Türk'te yayınlanan Mesut Yar ile Burada Laf Çok programının dün geceki bölümünde ilginç açıklamalarda bulundu.

GENÇ SEVGİLİ FORMÜLÜ UYDURDU

Genç sevgili edinmesine din alimlerinin sözlerini dayanak göstererek bir formül üreten Öztürk, izleyenin midesini bulandırdı.

İsminin önünde hoca sıfatı bulunan Yaşar Nuri'nin 61'inde sevgili edinme formülü aynen şöyle:

"Bizim İslam terbiyesinde şu ilke var. Kadınla erkek arasındaki yaş farkı 1'e 2 düşünülür. Allah makamını cennet etsin, ben onun öğrencilerinden dinledim, Gümücelili Mustafa efendi dermiş ki, 20'den sonra 1'e 2'ye 5 yaş daha ilave etmek lazım. Yani evlenecek kadınla erkekte, kadın erkeğin yarısı yaşında olması lazım. 20'den sonra yarıdan da 5 yaş küçük olması lazım. O tam bana denk geldi."

GAZA GELDİM SÖYLEDİM

Hayatındaki kişiyi bir magazin programında gaza getirilip açıkladığını belirten Öztürk, "Benim böyle bir arzum, yüreğimde buna bir ihtiyaç vardı. Bende öyle bir ihtiyaç yoktur diyecek bir adam yoktur. Ben ayrılmışım, tek yaşayan bir insanım, bunu isterim" dedi.

SEVGİLİSİ KIZMIŞ

Öztürk hayatında biri olduğunu itiraf ettikten sonra, 25 yaşındaki sevgilisinin kendisine, "Seninle hayat geçirmek zor. Bu nasıl iş, bir cümle söylüyorsun ne ekran kaldı ne gazete kaldı ne internet kaldı. Bundan önce de teravih ile ilgili açıklama yaptın yine aynı şey. Şimdi ben buna nasıl tahammül edeceğim" dediğini ifade etti. Öztürk o yüzden şimdi 25'lik sevgilisinin kara kara düşünmeye başladığını söyledi.





ÇOK OKUNANLAR