GÜNDEM

Vuslat Doğan Sabancı Hürriyet çalışanlarına böyle veda etti

Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet çalışanlarına veda konuşması yaptı.

Vuslat Doğan Sabancı Hürriyet çalışanlarına böyle veda etti

Doğan Medya Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın kızı ve Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet gazetesine ve 22 yıldır birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına veda etti.  

Doğan Grubu'nun Demirören Medya Grubu'na satılmasının ardından bugün çalışanlarla vedalaşmak için gazete binasına gelen  Vuslat Doğan Sabancı, binadaki katları dolaşarak çalışanlarla tek tek vedalaştı.

Sabancı'nın vedası öncesinde binanın giriş katında "Vuslat Hanım Sizi Çok Seviyoruz" yazılı pankart asan gazete çalışanları, Vuslat Doğan Sabancı'nın gazeteye gelmesiyle duygusal anlar yaşadı.

İsmail Saymaz attığı tweette Vuslat Doğan Sabancı'nın güllerle uğurlandığını yazdı:
"Vuslat Doğan Sabancı şu an Hürriyet gazetesi binasından alkışlar ve güllerle uğurlanıyor"

Bazı çalışanlar ise vedalaşma esnasında gözyaşlarını tutamadı. Bu durumu gören Sabancı ise "Beni de ağlatacaksınız çocuklar... " dedi.

vuslat doğan sabancı


Sabancı çalışanlarıyla vedalaşmasının ardından binadan ayrılırken başından aşağı güller atıldı.

vuslat doğan sabancı

Oldukça duygusal anlar yaşayan Vuslat Doğan Sabancı "Buraya kadar kendimi tuttum..." dedi ve gözyaşlarına hakim olamadı... Sabancı, sözlerini "Sizleri helal olsun diyerek izleyeceğim" ifadeleriyle tamamladı...

vuslat doğan sabancı

Doğan Medya Grubu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen Erdoğan Demirören yönetimindeki Demirören Holding’e satılmasına dair görüşmelerin başladığının duyulmasının ardından Hürriyet gazetesi çalışanlarına cumartesi günü bir mesaj yollayan Sabancı, şunları söylemişti:

"Sevgili Çalışma Arkadaşlarım,

Bildiğiniz gibi Grubumuz, Demirören Grubu ile bir ön protokol imzalayarak medya sektöründen büyük ölçüde çıkma kararı aldı. Bu anlaşma, bir Türkiye değeri olan Hürriyet'i de kapsıyor.

Hürriyet, Doğan Grubu'na 1994 yılında katıldı. Bu 24 yılın 22'sinde Hürriyet benim hayatım oldu. Bu yolculuğu elbette siz "Hürriyetçilerle" birlikte dolu dolu yaşadık.

Bu Pazartesi, hepinizle vedalaşmak, kucaklaşmak ve helalleşmek için sizleri ve Hürriyet’in vazgeçilmez parçaları olan DHA ile Yaysat çalışanlarını da ziyaret edeceğim. Binada olursanız görüşmek dileğiyle...

İstanbul dışındaki çalışma arkadaşlarımla yüz yüze olmasa da ayrıca canlı bağlantıyla bir araya geleceğiz.

Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum.
Sevgiyle..."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar