REKLAM

Vietnam Reklam Ajansı'ndan Gezi açıklaması

'Gezi Olayları'yla adlandırılan olayların içinde adı geçen Vietnam Reklam Ajansı, konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Vietnam Reklam Ajansı'ndan Gezi açıklaması
GAZETECİLER.COM - 'Gezi Olayları'yla adlandırılan olayların içinde adı geçen Vietnam Reklam Ajansı, konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Açıklamada şöyle denildi:

"Son dönemde yaşanan ve "Gezi Olayları" olarak adlandırılan bir takım hareketlerin içinde destekleyici olarak reklam ajansımızın da adı geçmektedir.

Vietnam Reklam Ajansı müşterileriyle birlikte reklam ve iletişim hizmetleri veren ve geçimini böyle sağlayan bir reklam ajansıdır. Vietnam Reklam Ajansı müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak iletişim hizmetlerini sağlamaktan başka bir amaç gütmemektedir. Herhangi bir siyasi görüşün destekleyicisi ve karşıtlığı gibi kollektif bir davranış biçimi sergileyemez ve sergilememiştir. Şirketimiz her şirket gibi bir tüzel kişiliktir. Vietnam Reklam Ajansı %100 Türk sermayesiyle kurulmuş. Türkiye merkezli olarak yurt dışında da reklam ve tanıtım çalışmaları yapan bir iletişim şirketidir. Kendinden başka bir ortağı, destekçisi, işbirlikçisi de bulunmamaktadır. Müşteri portfolyomuz göz önüne alındığında bizim toplumun her görüş ve kesimine eşit uzaklıkta olduğumuz apaçık bir gerçektir.

Bir iletişim şirketi olarak siyasi olayların yönlendiricisi, destekçisi ya da köstekçisi olmak gibi bir misyonu samimiyetle ve geri dönüşümsüz olarak reddederiz."

ÇOK OKUNANLAR