GÜNDEM

Victoria's Secret televizyon şovunu bitirme kararı aldı

Dünyaca ünlü Victoria's Secret televizyonda yayınlanan yılbaşı şovlarını kaldırma kararı aldı. Kararını nedeninin "Moda sürekli değişen bir dünya. Biz de evrilmeliyiz" diye açıklandı.

Victoria's Secret televizyon şovunu bitirme kararı aldı

Podyumunda Gisele Bündchen, Adriana Lima, Candice Swanepoel gibi 'melekler'in yürüdüğü dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria's Secret, 2001'den bu yana televizyonda geleneksek yılbaşı şovlarıyla ses getiriyordu.

İlk kez yayınlandığında 1 milyon izlenme yakalayan şov, reytinglerini her yıl katladı. 2011'de 10.4 milyon izlenmeyle zirveyi gördü.

Ancak o tarihten itibaren reytinglerde sürekli bir düşüş başladı. Geçen yıl sadece 3.3 milyon kişi izledi. Sosyal medyanın da televizyon ihtiyacını azaltması, bir devrin sonunu getirdi.

Zira markanın melekleri ile reklam yapmak için ekrana bağımlılığı kalmadı. Milyon dolarlık mankenlere giydirilen tasarımlar dijital platformlarda daha çok kişiye ulaşmaya başladı.

Marka geleneksel şovlar için TV yerine başka bir platforma yönelmeye karar verdi. Acıklamada "Moda sürekli değişen bir dünya. Biz de evrilmeliyiz" denildi.

Yeni şovun nasıl ve hangi platformda olacağı merak konusu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar