GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Veyis Ateş

Habertürk TV

Veyis Ateş

AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi, bugün Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Kongre öncesinde Habertürk TV'de Veyis Ateşin konuğu, Ak Parti kurucularından ve Meclis Başkanlığı, Başbakan Yardımcılığı, MKYK üyeliği gibi görevlerde bulunan Bülent Arınç kongre öncesinde AK Parti kariyeri ve AK Parti'nin geleceği hakkında sorulan sorulara Habertürk ekranlarında yanıtladı.

Seçimler, CHP ile koalisyon kurulamaması, Ak Parti içindeki anlaşmazlıklar, Erdoğan ile Arınç'ın ilişkileri, Abdullah Gül'ün konumu, Melih Gökçek ile kavgası... Veyis Ateş, Arınç'a akla gelebilecek her soruyu sordu ve yanıt aldı.

Hatta öyle ki Veyis Ateş'in "Sayın Cumhurbaşkanı ile Sayın Başbakan arasında bir problem var mı, olması doğal mıdır, yoksa bunlar birer dedikodudan mı ibarettir" sorusu üzerine Arınç, "Zor sorular soruyorsu ama benden cevap alacağını bildiğin için. Bu gece seninle program yapmamdan işkillenenler de olabilir." diye yanıt vermek ihtiyacı duydu.

Veyis Ateş, dün gece yayımlanan Arınç'ın konuk oluğu program ile günün televizyoncusu olmayı bileğinin hakkıyla kazandı.

ÇOK OKUNANLAR