MEDYA KÖŞESİ

Verda Özer yazdı: Bir çınar

Milliyet yazarı Verda Özer, Erdoğan Demirören'in Türkiye tarihinde hep hatırlanacak bir kayıp olduğunu söyledi.

Verda Özer yazdı: Bir çınar

Milliyet yazarı Verda Özer, Demirören'in Doğan Medya Grubu'nu alması ile medya dünyasının en büyük patronu olduğunu söyledi. Demirören'in Türkiye tarihinde önemli bir kayıp olduğunu söyleyen Özer, "Ülkemize çok hizmet etmiş bu güzel insanın ve koskoca çınarın mekânı cennet olsun. Tüm kıymetli ailesi başta olmak üzere sevenlerine ve Türkiye’ye başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Erdoğan Demirören demek, Türk medya tarihinin çınarlarından biri demek. Dolayısıyla, vefatı da Türkiye tarihinde çok önemli ve hep hatırlanacak bir kayıp.

Erdoğan Bey 40 küsur yıldır Türk iş dünyasında ve medyasında en önde gelen iş adamlarından biri oldu. 2011’de Milliyet ve Vatan gazetelerini satın alarak da medyanın en önemli isimlerinden biri haline geldi. 2 ay önce Doğan Medya Grubu’nu satın alınca da tartışmasız medya dünyasının en büyük patronu oldu. Ne büyük ve talihsiz bir acıdır ki tam da bu satışın tescillenmesinin ertesinde vefat etti, bu yeni dönemini görmeye ömrü vefa etmedi.

Ülkemize çok hizmet etmiş bu güzel insanın ve koskoca çınarın mekânı cennet olsun. Tüm kıymetli ailesi başta olmak üzere sevenlerine ve Türkiye’ye başsağlığı diliyorum.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar