DİZİ DÜNYASI

Vatanım Sensin'de yeni bir aşk filizleniyor

Vatanım Sensin dizisinin 2. sezonunda aşk hikayelerinin azlığı yeni bir aşkın doğmaya başlaması ile giderilmeye çalışılıyor.

Vatanım Sensin'de yeni bir aşk filizleniyor

Milli mücadelenin anlatıldığı Vatanım Sensin dizisinin 2. sezonunda aşk hikayelerinin azlığı yeni bir aşkın doğmaya başlaması ile giderilmeye çalışılıyor.

Azize-Cevdet aşkını arzu ettiği gibi izleyemeyen dizi hayranları, Leon ile Hilal aşkına sarılmıştı… Ancak bu aşkta da senaristlerin ketum tavrı nedeniyle aradıklarını bulamayan dizi fanatikleri şimdi de yeni bir aşkın doğuşuna tanıklık etmenin mutluluğunu yaşıyor.

Açığa çıkma tehlikesi ile karşı karşıya kaldıktan sonra General Cevdet’in kızı Yıldız ile evlendirdiği Yüzbaşı Yakup, dizinin önemli figürlerinden birisi… Fatih Artman’ın canlandırdığı Yakup ile Pınar Deniz’in hayat verdiği Yıldız karakterleri imam nikahı ile evlendi, ancak aralarında duygusal bir bağ henüz yok…

Vatanım Sensin’in 2. sezonunun başında Ali Kemal’e olan aşkı nedeniyle Yunanistan’a gitmeye kalkışan Yıldız, Yakup ile mecburi evliliği de içine sindirememişti. Ancak Yıldız ile Yakup arasında buzlar eriyor. Hilal-Leon’dan sonra şimdi de Yıldız-Yakup aşkı ile dizi daha da ısınacağa benziyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar