GÜNDEM

Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor

Pazar gecesi Beşiktaş'taki 5 yıldızlı bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz, son yolculuğuna uğurlanıyor.

Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor

İstanbul'da Beşiktaş'taki Conrad Otel'de eski manken Filiz Aker tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz'ın cenazesi yakınları tarafından Karacaahmet Karacaahmet Gasilhanesi'nden alınarak cenaze namazının kılınacağı camiye doğru yola çıkarıldı.

Şaşmaz’ın cenazesi namazın kılınacağı Güzeltepe Birlik Camii'ne götürüldü. Şaşmaz'ın cenazesi öğle namazını müteakiben Güzeltepe Birlik Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Çengelköy Mezarlığı’na defnedilecek

vatan şaşmaz

Vatan Şaşmaz'ın annesi Safiye Saydam oğlunun cenazesini beklerken güçlükle ayakta durabildi. ( Hürriyet)

vatan şaşmaz

MELİKE ÖCALAN:

"Doğacak bebeğine Allah uzun ömürler versin. Artık o bize emanet. Hep birlikte büyüteceğiz onu. Vatan bunu hak etmedi. Duygumu anlatacak kelime bulamıyorum. 1 ay önce telefonla konuşmuştuk. Son konuşmasında da çocuk isteğini anlattı. Göremedi... Hepimizin başı sağolsun. "

YAŞAR ALPTEKİN:

Çok fazla söylenecek bir söz yok. Ondan geldik, ona gideceğiz. Rabbim ona rahmet eylesin. Onun dışında söylenecek söz kalmıyor. Vatan çok nazik, naif bir insandı. Allah sevenlerine sabır eylesin.

vatan şaşmaz

'Bebeğinin cinsiyeti erkekti'

Melike Öcalan, cenaze töreninde yakın arkadaşı VatanŞaşmaz'la ilgili konuştu. Öcalan, "Çok çalışkan, ailesine bağlıydı. Eşini çok sevdiğini biliyorum. Son dönemlerde yaptığımız konuşmalara göre bebek istediğini biliyorum. Doğru ve iyi bir evliliği vardı. Bebeğinin cinsiyeti erkekti. Bu konuşmayı yapmak benim için çok zor. Bir otel odasında her şey göründüğü gibi olmayabilir. Bu insan tanınmış biri. Eşini, ailesini ve doğacak bebeğini korumak için tabii ki ortada bir yerde görüşemez. Mutlaka iyi niyetiyle, korumak için gitmiştir. Tüm Türkiye'nin başısağolsun" ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar