KAZANDI

Vahap Munyar kazandı

Vahap Munyar'ın Hürriyet’te “‘Sen ölürsen işinin başına kim geçecek’” başlığı altında yayımlanan yazısında siyasetçilerimizden iş insanlarımıza kadar, ülke yönetiminde etkinliği olan herkese “ders” var.

Vahap Munyar kazandı

Vahap Munyar iş dünyamızın nabzını tutanların “Bir Numarası”… 

Yazılarında umut var… 

Moral var… 

* 

Dünkü Hürriyet’te “‘Sen ölürsen işinin başına kim geçecek’” başlığı altında yayımlanan yazısında ise siyasetçilerimizden iş insanlarımıza kadar, ülke yönetiminde etkinliği olan herkese “ders” var. 

* 

Kim demişti hatırlamıyorum… 

Kim bilir belki kimse dememiştir de benim kişisel hüküm cümlelerimden biridir. 

Cümle şöyle: 

“Aptallar geçmişe, sorumsuzlar bugüne, insanlığın yükünü taşıyanlar geleceğe bakar”… 

* 

Vahap anlatıyor… 

Lütfen okur musunuz?.. 

* 

Yaklaşık 60 yıldır et sektöründe faaliyet gösteren Hacıince Et, Konya’da 41 milyon dolarlık yatırıma başladığı günlerde, TAB Gıda bünyesinde yer alan ve köftelerini tedarik ettiği Burger King’den bir haber aldı.  

Burger King, “Artık köfteleri sizden almayacağız, kendimiz tesis kurduk” dedi. Hacıince Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hacıince de McDonald’s’ın kapısını çaldı. Bu kez McDonald’s’ın merkezi ABD, Hacıince’ye şu soruyu sordu: “Sizle anlaştık diyelim, siz ölünce işinizi kim yönetecek?”… 

* 

Ey güzel insanlar!.. 

O anı (günü) kurtarmakla siyaset ve iş insanlığı olmaz… 

Eğer gelecek planlaması yapmıyorsanız ve icraatınızı günlük ya da kısa vade için kurguluyorsanız asla bir Mc Donald’s olamazsınız… 

* 

Tebrikler Vahap Munyar… 

Çok iyiydi… 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar