DİZİ DÜNYASI

Uzun süredir hiçbir projede yer almayan Beren Saat hangi diziyle dönüyor?

Ünlü oyuncu Beren Saat, Netflix Türkiye ile anlaştı...

Uzun süredir hiçbir projede yer almayan Beren Saat hangi diziyle dönüyor?

Netflix Türkiye'nin 14 Aralık'ta yayınlanacak olan ilk orijinal dizisi The Protector (Hakan:Muhafız) için nefesler tutulmuşken yeni bir sürpriz daha geldi.

Nefflix'in ikinci Türk dizisinde ise uzun süredir hiçbir projeyi kabul etmeyen Beren Saat başrolde olacak. Netflix'in Beren Saat'li yeni dizisi dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerle buluşacak.

Dün Netflix Türkiye'nin sosyal medya hesabını takibe alması fanları arasında büyük heyecan yaratan Saat'in, canlandıracağı karakter de merak konusu oldu.

RESMİ AÇIKLAMA DA GELDİ!

Saat'in, Netflix Türkiye ile geri döneceği haberlerinin ardından, kurumdan da konuyla iligili resmi bir açıklama geldi. Ayrıca duyuru keyifli bir video ile de Youtube'da yayınlandı...

"Netflix’in Güçlü Kadınları Arasına Hoş Geldin Beren Saat!

Netflix’in Türkiye’den çıkan ilk orijinal dizisi, 14 Aralık’ta yayınlanacak olan The Protector (Hakan: Muhafız) için nefesler tutulmuşken yeni bir sürpriz daha geldi! Netflix Türkiye, sosyal medya hesabından ikinci orijinal dizinin de yolda olduğu müjdesini verdi. Üstelik Netflix’in ikinci Türk orijinalinde TV ve sinema dünyasının en sevilen isimlerinden Beren Saat baş rolde olacak! Netflix’in Beren Saat’li yeni dizisi dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerle buluşacak.

The Crown’da Kraliçe Elizabeth, House of Cards’ta Claire Underwood, Maniac’ta Annie, La Casa de Papel’de Tokyo, GLOW’da Ruth Wilder ve Marvel’s Jessica Jones’ta ismiyle müsemma Jessica Jones gibi Netflix yapımlarının güçlü kadın kahramanları birbirinden farklı hikayeleriyle izleyenlere ilham veriyor; seyircilerde hayallerinin peşinden koşma isteği uyandırıyor. Şimdi sıra Beren Saat’te! Bakalım Beren nasıl bir karakterle karşımıza çıkacak?"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar