MEDYA KÖŞESİ

Uğur Dündar'a ana haberde telefon şoku!

Star Ana Haber bülteni görülmemiş bir telefon kazasına sahne oldu. Dündar haberi sunmaya başladığı anda masasında bulanan sabit telefon çalmaya başladı.

Uğur Dündar'a ana haberde telefon şoku!
GAZETECİLER.COM
Star Ana Haber bülteni görülmemiş bir telefon kazasına sahne oldu. Uğur Dündar'ın haber sunduğu sırada hemen yanındaki sabit telefon çalınca ne yapacağını şaşıran Dündar telefonu açıp cevap vermek zorunda kaldı. İşin ilginci yayın boyunca aynı iki defa gerçekleşince Uğur Dündar seyirciden özür diledi.

Dündar haberi sunmaya başladığı anda masasında bulanan sabit telefon çalmaya başladı. İzleyenlerin de Dündar'ın da şaşkınlıkla karşıladığı olayda Star Haber anchormani telefonu açmak zorunda kaldı. Canlı yayında yanlış numara kazası kısa süre sonra tekrarlanınca Dündar'ın canı hayli sıkıldı.

Dündar telefonun diğer ucundaki kişiye yanlış numarayı aradığını söyleyince olay daha da garipleşti. Dündar telefondaki kişiye istediği numarayı bağlayamayacağını mecburen rejiye bağlaması gerektiğini söyleyerek haberini sunmaya devam etti. Böylece Star anchormani canlı yayında sekreterlik de yapmış oldu.

Yani Star Ana Haber seyircileri stüdyoya gelen bir yanlış telefonla eşine az rastlanır canlı yayın kazasına şahitlik etti.

İşte o anlar:


ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar