GÜNDEM

Ünlü sunucu İsmail Küçükkaya ifadeye gitti

Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya'nın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve ailesi hakkında ortaya attığı iddialar sebebiyle ifade verdiği ortaya çıktı.

Ünlü sunucu İsmail Küçükkaya ifadeye gitti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşinin telefonunda bylock olduğu iddiasını canlı yayında ortaya atan Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya adliyede savcıya ifade veriyor.

EMNİYET YALANLAMIŞTI

İsmail Küçükkaya, Fox Tv'de yayınlanan sabah programında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşinin telefonunda FETÖ'nün şifreli haberleşme programı bylockun çıktığı iddiasını ortaya atmıştı. Emniyet Genel Müdürlüğü iddiayı yalanlayarak şu açıklamayı yapmıştı. 

"Görsel, yazılı ve sosyal medyada yapılan haber ve paylaşımlarda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın eşi İlyas Kaya’nın ByLock kullanıcısı olduğuna dair iddialar, gerçek dışı bilgilerle toplumu yanıltmaya yönelik olup tamamen asılsızdır" 

İFADE VERİYOR

A Haber haberine göre, savcılığa ifadeye çağrılan İsmail Küçükkaya bugün Bakırköy Adliyesi'ne gitti. Şu saatlerde ifade veriyor. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar