GÜNDEM

Ünlü şarkıcı Kaan Tangöze gözaltına alındı karakolda olay sözler

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Seçkin Piriler'i darp ettiği iddiasıyla okları üzerine çeviren Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, önceki gün karakolda hem ifade verdi hem şikayetçi oldu.

Ünlü şarkıcı Kaan Tangöze gözaltına alındı karakolda olay sözler

Kaan Tangöze'nin, eski eşi Seçkin Piriler'in evine gidip, şimdiki eşi olan Kıvılcım Ural'a açtığı davadan vazgeçmesini söyleyerek darp ettiği iddiaları önceki gün gündeme bomba gibi oturmuştu.

Seçkin Piriler, bu olay üzerine hastaneden darp raporu almış ve ardından emniyete giderek Kaan Tangöze'den şikayetçi olmuştu.

Hakkında yapılan şikayet üzerine Kaan Tangöze, Etiler’de karakoldan çıkarken görüntülendi. Gözaltında ifadesi alınan Kaan Tangöze'nin, Habertürk'ün haberine göre karakol çıkışı , "Her şey çocuklarım için, çocuklarım için katlanıyorum. Gerçek çok yakında ortaya çıkacak. Kendisi beni darp etti" dediği ve asıl kendisinin şikayetçi olduğu öne sürüldü.

Peki ikili arasında bitmek bilmeyen kavgada neler olmuştu?

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, 2016'da Seçkin Piriler'den boşanıp 6 yıllık evliliğini sonlandırmıştı. Seçkin Piriler, çocukları Hakan ve Volkan'ın velayetini almıştı.
Ünlü şarkıcı Kaan Tangöze gözaltına alındı karakolda olay sözler - Sayfa 4

Kaan Tangöze, boşanmanın nedeni olan Kıvılcım Ural'la birlikte evlenmiş ve geçtiğimiz Mart ayında bebeklerini kucaklarına almışlardı. Seçkin Piriler de eski eşinin evlenmesi üzerine oğullarının babalarıyla görüşmesine de kısıtlamalar getirmişti.

Boşanma protokolüne uymadığı, İstanbul Ortaköy'deki dairesinin yüzde 50'sini kendisine halen devretmediği gerekçesiyle de Kaan Tangöze'ye dava da açmıştı.

Piriler, Kıvılcım Ural'ı da kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle dava edip tazminat istemişti. Seçkin Piriler, Kıvılcım Ural hakkında hem kendisine hem iki çocuğuna '6 ay süreyle yaklaşmama' kararı aldırmıştı.
Ünlü şarkıcı Kaan Tangöze gözaltına alındı karakolda olay sözler - Sayfa 7

Ancak Kaan Tangöze, yargı kararına aykırı davranıp geçtiğimiz günlerde çocuklarıyla yeni eşini buluşturup yemeğe çıkarmıştı.

Bu arada Kaan Tangöze de Seçkin Piriler'e ödediği 3 bin liralık yoksulluk nafakasının iptali ve çocuklarının velayetini alma talebiyle mahkemeye başvurmuştu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar