TV HABER

Ünlü sanatçılar milli futbolculara karşı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü için eski milli futbolcular ile ünlüler karması bir maç yapacak. İşte maçı yayınlayacak kanal

Ünlü sanatçılar milli futbolculara karşı

“Eski Milli Futbolcular & Ünlüler Karması Futbol Karşılaşması” 3 Aralık Pazar günü saat 12.00’de canlı yayınla TV8,5 ekranlarında!

3 Aralık Dünya Engelliler Günü için bir araya gelecek olan eski milli futbolcular; Ahmet Dursun, Ceyhun Eriş, Ersan Martin, Evren Turhan, Levent Kartop, Mehmet Yılmaz, Okan Koç, Rüştü Recber, Sinan Engin, Tanju Çolak, Tuncay Şanlı, Ümit Özat, Ümit Kısa ve Spor Spikeri Ertem Şener yer alırken ünlüler karmasında ise Alişan, Batıkan Manço, Bora Gencer, Bülent İnal, Cansel Elçin, Cem kılıç, Doğukan Manço, Ersin Düzen, Hababam Sınıfı Oyuncuları, Hakan Altun, Kerem Alışık, Tamer Karadağlı, Tolgahan Sayışman ve Zafer Algöz bu muhteşem karşılaşmada bir araya gelecek.

Eski Milli Futbolcular & Ünlüler Karması Futbol Karşılaşması’ nın hakemliğini ise; Erman Toroğlu üstlenecek. 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü için düzenlenen programda ayrıca; Derya Uluğ ve Kamuran Akkor seslendireceği şarkılar ile renk katacak.

ENGELSİZSİNİZ “Eski Milli Futbolcular & Ünlüler Karması Futbol Karşılaşması” 3 Aralık Pazar saat 12.00’de canlı yayınla TV8,5’ta.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar