GÜNDEM

Ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın son durumu ne?

İbrahim Erkal'ın son durumu hakkında gelen haberler ne yazık ki iyi değil. Öldü haberleri çıkınca İbrahim Erkal'ın karısı Filiz Akgül perişan oldu. Doktorlar ise beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal'ın derin komada olduğunu açıkladı.

Ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın son durumu ne?

İSTANBUL Maltepe'deki evinin otoparkında baygın halde bulunan İbrahim Erkal'ın sağlık durumu ne yazık ki kötü. İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Akgül hastanede başından ayrılmazken doktorları ilk kez açıklama yaptı ve son durumu hakkında bilgi verdi. Peki İbrahim Erkal'a ne oldu, hastalığı ne? İşte gelen haberler;

İbrahim Erkal önceki gece saat 01.00 civarında katıldığı bir yemek davetinden Başıbüyük'deki evine dönüyor. Otoparkta arabasını parkeden ünlü sanatçı sonrasında yere yığılıp kalıyor. İbrahim Erkal orada 1.5 saat ölümle pençeleşirken onu güvenlik görevlileri buluyor.

Beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal'ın durumu hakkında Liv Hospital hastanesi şu açıklamayı yaptı: 

-"Beyin kanaması ön tanısı ile Liv Hospital’a getirilen evinin otoparkında düşmüş olarak bulunan değerli sanatçı İbrahim Erkal’ın yapılan tetkikler sonucunda son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış olup hastamız derin koma durumundadır. Yoğun tıbbi destek tedavisi alan hastamız ameliyat edilmiştir"

İbrahim Erkal'ı en son gören ismin ifadesi alındı
İbrahim Erkal'ı olay gecesi evine getiren şoförün polis tarafından ifadesi alındı. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan şoför “İbrahim abi yemekten sonra kalktı. Onu kendi aracıyla evine kadar bıraktım. Kapıya kadar götürme teklifimi kabul etmedi" dedi. Erkal, baygın halde yaklaşık 1,5 saat otoparkta kalmıştı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar