GÜNDEM

Ünlü oyuncu isyan etti: Yalan haberine tüy dikiyor

Prof. Dr. İbrahim Emiroğlu ile ilgili bir linç kampanyasına dönüşen ve hakkında soruşturma açılmasına neden olan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncu Fırat Tanış o haber sitelerine isyan etti!

Ünlü oyuncu isyan etti: Yalan haberine tüy dikiyor

DEÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Emiroğlu, hakkında asılsız iddialarda bulunulmuş ve bu iddialar bazı haber siteleri aracılığıyla yayılıp linç kampanyasına dönüşmüştü. 

Daha sonra teyit.org aracılığıyla İbrahim Emiroğlu'nun konuşmasının deşifresi yayınlanmış, ve haberlerin asılsız olduğu ortaya çıkmıştı.

Bununla ilgili haberleri paylaşan Metin Uca özür dileyerek Tweetini silmişti. Şimdi de ünlü oyuncu Fırat Tanış yapılan "asılsız" haberciliğe Twitter'dan isyan etti. 
T24 ve Sputnik haber sitelerinin haberi yaydıklarını belirten Tanış, iki haber sitesinin de sosyal medya hesaplarını engellediğini duyurdu. 

İŞTE FIRAT TANIŞ'IN O İSYANI


Günaydın, geçen gün burada sputnik ve T24 adlı haber içeriği paylaşan profiller kaynağında şöyle bir şey paylaşmıştım. Sonra @teyitorg haberi yalanladı ve şöyle bir şey yayınladı. 

(haber kaynağı olarak yalancı @sputnik_TR yi yayımladım, aşağılık @t24comtr ü de yayınlayayım ki eksik kalmasın). 

şu görselde de @t24comtr adlı "maşa" yalan haberine tüy dikiyor bakınız. Emiroğlu nasıl lince uğradı? diye de soruyor? siz ve adına çalıştıklarıniz sayesinde... 

ben haberde konu olan kişiyi tanımıyorum. ancak durumdan vicdanen çok rahatsızlık duydum. Özür diliyorum kendisinden. @sputnik_TR ve @t24comtr profillerini şahsen engelliyorum.


fırat tanışfırat tanış
fırat tanış



ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar