DİZİ DÜNYASI

Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar tahliye oldu yakında bombayı patlatacak

Ezel dizisinde Ramiz Karaeski'nin gençliğini canlandırarak ünlenen Ufuk Bayraktar, 6 ay 17 günlük cezasının ardından bugün tahliye edildi.

Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar tahliye oldu yakında bombayı patlatacak

Türk dizilerinin sert çocuğu olarak bilinen ve ruhsatsız silah bulundurma suçundan 6 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılan ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar, tahliye oldu. İlk olarak Silivri Cezaevi'nin çıkışında bekleyen ailesi ve arkadaşlarıyla hasret gideren Ufuk Bayraktar'ın kameralar karşısındaki ilk sözleri ise, gençlere ders niteliğindeydi.

“Cezaevi üniversite gibi. Allah bir daha girmeyi nasip etmesin." diyen 37 yaşındaki ünlü oyuncu, yeni projesiyle sevenlerine kısa bir süre içinde sürpriz yapacak. Cezaevindeyken bir hikaye yazan Ufuk Bayraktar, bu hikayeden yola çıkılarak çekilecek filmde rol alacak.

Ezel dizisi ve Dağ filmiyle adını tüm Türkiye'ye duyuran ve geniş bir hayran kitlesi kazanan Ufuk Bayraktar'ın yeni projesi sevenleri tarafından merakla beklenir oldu. Peki ruhsatsız silah bulundurarak 6 ay 17 günlük cezaya mahkum edilen Ufuk Bayraktar kimdir?

ufuk bayraktar

Ufuk Bayraktar, 12 Eylül 1981 tarihinde İstanbul şehrinde dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarından itibaren oyunculuğa ciddi anlamda merak salan ve eğitim hayatında da çok üst düzey bir öğrenci olmayan Ufuk Bayraktar, lise öğreniminin ardından üniversiteye gitmeme kararı almıştır.

Kahvehane’de çalışmaya başlayan Ufuk Bayraktar, ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz tarafından keşfedildi ve kısa zaman içerisinde yönetmenin filmlerinde yer alarak oyunculuk hayatına start verdi. "Bekleme Odası" filminin kadrosunda ilk defa yer alarak bu anlamda kariyerinin ilk deneyimini yaşadı ve başrol oynadı. 

Ezel dönüm noktası oldu

2006 yılında yine bir Zeki Demirkubuz projesi olan Kader filminde yine başrol oynadı. 2009 yılının en çok izlenen dizi projelerinden birisi olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ezel dizisinin kadrosunda da yer alarak ülkemizde herkes tarafından tanındı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar