GÜNDEM

Ünlü oyuncu Gürgen Öz Yılmaz Özdil'e fena çaktı! Nutuk 25 TL ama...

Gürgen Öz'ün Yılmaz Özdil'in 2 bin 500 liraya satışa çıkacak olan kitabı için yaptığı eleştiri sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü oyuncu Gürgen Öz Yılmaz Özdil'e fena çaktı! Nutuk 25 TL ama...

Yılmaz Özdil'in satışa çıkacak olan kitabı hakkında bir çok sosyal medya kullanıcısı eleştiride bulunmuştu. Ülke gündemini meşgul eden konularla ilgili eleştirel bir mizah yapan Gürgen Öz ise, Yılmaz Özdil'in kitabı hakkında söyledikleriyle adeta sosyal medyayı salladı.

"ATATÜRK'ÜN KENDİ YAZDIĞI KİTAP 25 LİRA"

Gürgen Öz, 2 bin 500 liraya satışa çıkan Yılmaz Özdil kitabıyla ilgili, Atatürk'ün kendi yazdığı kitap Nutuk 25 lira ama yok 2 bin 500 lira verip onunla ilgili yazılmış kitabı almak daha mantıklı" dedi.

İşte Öz'ün videosunda yer alan ifadeler:

"Hayatım ya gülmemek elde değil, gülmemek elde değil. Bu kapitalizmi çok seviyorum. Şimdi Yılmaz Özdil bir Atatürk kitabı yapmış 2 bin 500 lira yani 400 euro, asgari ücret 2 bin lira ama önemli değil kriz var ama önemli değil. 2 bin 500 lira dünyanın hiçbir yerinde böyle bir kitap yok sadece Türkiye'de olur. Atatürk'ün kendi yazdığı kitap Nutuk 25 TL ama yok 2 bin 500 lira verip, onunla ilgili yazılmış hepimizden daha Atatürkçü Yılmaz Özdil'in kitabını almak en mantıklısı en mantıklısı. Yani halka ulaşabilmesi için bu kitap 2 bin 500 lira. Yani burada ne demek istiyor Yılmaz Özdil, asgari ücreti 15, 20 bin lira yapın herkes 2 bin 500 liraya bu kitabı alabilsin demek istiyor. Bu adamın çok üzerine geliyorlar. Bir de Atatürk'ü iyi anlamak lazım. Atatürk köy enstitüleri yapıyor niye her köyde bir enstitü olsun bilgi bütün halka ulaşabilsin, herkes aydınlanabilsin, aydınlanabilmek bu kadar kolay olsun diye ama günümüzde 2 bin 500 lira evet."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar