GÜNDEM

Ünlü çift boşanma iddialarına böyle yanıt verdi

Sibel filminin galasına el ele katılan Neslihan Atagül-Kadir Doğulu çifti haklarında çıkan boşanma iddialarına da yalanlamış oldu.

Ünlü çift boşanma iddialarına böyle yanıt verdi

Güzel oyuncu Damla Sönmez’in performansıyla adından söz ettiren 'Sibel' adlı sinema filmi önceki akşam yapılan gala ile izleyicilerle buluştu. Galaya, Damla Sönmez’in yanında filmde rol alan Erkan Kolçak Köstendil, Emin Gürsoy, Elit İşcan, Gülçin Kültür Şahin, Şevval Tezcan ve Meral Çetinkaya ile filmin şarkısına imza atan Pi katıldı. Sibel'i izleyenler arasında boşanacakları iddia edilen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu da vardı. Ünlü çift, galaya el ele katılarak o iddiaları yalanlamış oldu.

Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, Locarno Film Festivali’nden üç ödülle birden dönen, otuzdan fazla uluslararası festival gezen 'Sibel', izleyicilerle buluştu.

Galaya, filmin yönetmenleri Çağla Zencirci ve Guillaume Giovanetti’in yanında filmin başrol oyuncusu Damla Sönmez ile Erkan Kolçak Köstendil, Emin Gürsoy, Elit İşcan, Gülçin Kültür Şahin, Şevval Tezcan ve Meral Çetinkaya ile filmin şarkısına imza atan Pi de katıldı.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu el ele - Magazin haberleri

'BOŞANMA' İDDİALARINA EL ELE YANIT!

Sibel'i izleyenler arasında başanacakları iddia edilen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu da vardı. Ünlü çift, galaya el ele katılarak o iddiaları yalanlamış oldu.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu el ele - Magazin haberleri

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar