GÜNDEM

Ünlü aktör Kaşıkçı cinayeti için Türkiye'ye geldi!

Hollywood'un ünlü yıldızı Sean Penn, gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın cinayetini beyaz perdeye aktarmak ve cinayetin perde arkasını dünyaya duyurmak için İstanbul’a geldi.

Ünlü aktör Kaşıkçı cinayeti için Türkiye'ye geldi!

Oscar ödüllü aktör son yıllarda aktivist olarak yaptığı işlerle adını duyuruyor. Şu an dünyanın en önemli gündem maddelerinden biri Cemal Kaşıkçı cinayetinin detaylarını araştırıp dünyaya duyurmak isteyen Sean Penn Türk yetkililerle bugün Türkiye'de buluştu.

Ekibi ile İstanbul'a gelecek olan Sean Penn, Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz ile yarın görüşmek istedi. Oyuncu aynı zamanda bir çok kişiyle görüşüp bilgi toplayacak. Sean Penn'in, Hatice Cengiz dışında Cemal Kaşıkçı cinayeti ilgili birçok kişi ile görüşüp çekip yapacağı öğrenildi. Daha sonra çekilen görüntüler ve toplanan bilgileri Sean Penn, ya belgesel ya da filme dökeceği öğrenildi. Sean Penn'in, İstanbul Ve Ankara'da özel yetkilerle birçok görüşme yapması kesinleşti. Oyuncunun bütün dünyanın bir numaralı gündemi olan Kaşıkçı cinayetiyle ilgili Türkiye'de topladığı bütün bilgileri en kısa zamanda kamuoyuyla paylaşacağı öğrenildi.

Sean Penn'in İstanbul'dan sonra Ankara'ya geçip yetkililerle görüşmesi bekleniyor. Oyuncunun bütün dünyanın ilgisini çeken Kaşıkçı cinayetinin gerçek detayları Türkiye ile işbirliği yapıp kamuoyuna daha çok duyurmak için elinden geleni yapmak istediği öğrenildi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar