GÜNDEM

Ünlü akademisyen Selman Öğüt'ün hırsızlık yorumu olay oldu

Son dönemde artan hırsızlık olaylarının ardından sosyal medyada yeni bir tartışma başladı. Tartışmalarla ilgili olark Doç. Dr. Selman Öğüt, "Elini keselim diyince de insan hakları diyorlar. Evine girilenler hayvan sanki!?" yorumunu yaptı.

Ünlü akademisyen Selman Öğüt'ün hırsızlık yorumu olay oldu

Ülke TV ekranlarında yayınlanan ve Turgay Güler'in sunduğu Sıradışı programının konu başlıklarından biri de son dönemde artan hırsızlık olayları oldu. Programın yorumcularından  Ülke Tv Genel Yayın Yönetmeni ve Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Hasan Öztürk, yaşanan hırısılık olaylarının devlete olan güveni sarstığını belirterek yetkilileri uyardı. Öztürk, "Devlet vatandaşın canını malını korumakla yükümlüdür. Hırısızların serbest bırakılması devlet otoritesini sarsar, adalete güveni yok eder. Bu işin hem emniyet ayağı var hem de yargı ayağı var. Bu hırsızlık olaylarından canı yanan vatandaş suçu iktidarda arıyor. Bu çok önemli bir konu yetkililer bu işe çok acil çözüm bulmalı." dedi.


Medipol Üniveristesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Selman Öğüt, ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Öğüt, Twitter hesabından "Elini keselim diyince de insan hakları diyorlar. Evine girilenler hayvan sanki!?" yorumunu yaptı. Doç. Dr. Selman Öğüt'ün yorumuna çok sayıda destek geldiği görüldü.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum