DİZİ DÜNYASI

Ufuk Özkan Kalk Gidelim'in senaristine fena saydırdı

Kasım soğuğunda rol için Köyceğiz’de göle giren oyuncu Ufuk Özkan, senariste ilginç göndermelerde bulundu.

Ufuk Özkan Kalk Gidelim'in senaristine fena saydırdı

Çekimleri Muğla’da devam eden Kalk Gidelim dizisiyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan Ufuk Özkan ve Erkan Sever geçen hafta yayınlanan bölümde zor anlar yaşadı.

Kasım soğuğunda rol için Köyceğiz’de göle giren Erkan Sever ve Ufuk Özkan hem üşüdü hem eğlendi. Set arkasında da göle girmenin keyfini yaşayan oyuncular “Bizim için ilginç bir deneyim oldu. Rolü biraz abartıp gerçek sandık bu yüzden de sudan çıkamadık. Hem üşüdük hem eğlendik. Buradan senaristimize sevgilerimizi sunuyoruz. Sayesinde Kasım ayında göle girdik. Bakalım başımıza daha neler gelecek. Şaka bir yana rol gereği her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

Köyünü ve ailesini terk edip İstanbul’a giderek zengin bir hayat yaşayan Mustafa Ali’nin iflas etmesi sonucu köye dönüşünü komik biçimde ele alan dizide Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Kerem Kupacı, Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Onur Seyit Yaran, AndreyStan, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır, Can Kıran ve Alican Okumuş rol alıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar