MEDYA KÖŞESİ

Uçaktaki kimse farketmedi! Başkan Erdoğan kimi kastetti?

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Başkan Erdoğan'ın uçaktaki sohbetinde bahsettiği kişinin Adnan Oktar sanıldığını gerçeğin Habertürk'ün Ankara bürosunda çalışanların Başkanlık ofisini aradığında ortaya çıktığını söyledi.

Uçaktaki kimse farketmedi! Başkan Erdoğan kimi kastetti?

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Başkan Erdoğan'ın Güney Afrika dönüşü uçakta gazetecilerle ettiği sohbette söylediği sözlerin uçakta bulunanlar tarafından yanlış anlaşıldığını ve buradan alıntı yapan herkesin haberi yanlış duyurduğunu söyledi.

Altaylı, "FETÖ’nün Güney Afrika’da çok örgütlü olduğunu, bunun başında Güney Afrika imamı olarak, eskiden komşusu olan ama tanışıklığı olmayan bir adamın bulunduğunu, bu adamın ahlaksız biri olduğunu söylemiş..Arada da adamın ahlaksızlığının boyutuna örnek vermek için Adnan Oktar’ı ima ederek, “Son günlerde gündemde olan biri gibi” demiş.İşin ilginci, uçakta bulunan gazetecilerden hiçbiri, burada Adnan Oktar’ın bir “Ahlaksızlık timsali” olarak neredeyse ahlaksızlık paradigması gibi işaret edildiğini farketmemiş." dedi.

Birisi internet medyasına ve televizyon editörlerine okuduğunu anlamayı ve doğru başlık atmayı öğretsin Allah aşkına.

Ya da başlık oyunları ile ilgi çekmekten vazgeçilmesini.

Hangisi daha kolaysa.

Başkan Erdoğan, Güney Afrika dönüşü uçağa aldığı gazetecilerle sohbet etmiş her zaman olduğu gibi.

FETÖ’nün Güney Afrika’da çok örgütlü olduğunu, bunun başında Güney Afrika imamı olarak, eskiden komşusu olan ama tanışıklığı olmayan bir adamın bulunduğunu, bu adamın ahlaksız biri olduğunu söylemiş..

Arada da adamın ahlaksızlığının boyutuna örnek vermek için Adnan Oktar’ı ima ederek, “Son günlerde gündemde olan biri gibi” demiş.

İşin ilginci, uçakta bulunan gazetecilerden hiçbiri, burada Adnan Oktar’ın bir “Ahlaksızlık timsali” olarak neredeyse ahlaksızlık paradigması gibi işaret edildiğini farketmemiş.

Bizim Ankara Büromuzdaki arkadaşlar Başkanlık ofisini arayarak, ilgililere “Kastedilen Adnan Oktar mıydı?” diye sorunca yanıt geldi.

Ancak her ne hikmetse buradan alıntı yapan herkes haberi, Erdoğan’ın komşusu olan Oktar’mış gibi duyurdu.

Hayır beyler komşu olan Oktar değil, Oktar ahlaksızlık timsali olarak gösterilen.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar