KİTAPLIK

TÜYAP Kitap fuarında AA'nın standına yoğun ilgi

"33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı"nda ilk kez stant açan Anadolu Ajansı'nın yayınları ilgi görüyor.

TÜYAP Kitap fuarında AA'nın standına yoğun ilgi
GAZETECİLER.COM - "33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı"nda ilk kez stant açan Anadolu Ajansı'nın yayınları ilgi görüyor.

"Sinemamızın 100 Yılı" temasıyla TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle düzenlenen 33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde devam ediyor.

Bu yıl ilk kez stant açan ve fuara destek veren kuruluşlar arasında yer alan AA'nın yayınlarına kitapseverler, yoğun ilgi gösteriyor.

AA'nın standını ziyaret eden okuyucular, özellikle Mısır, Gazze ve Suriye ile ilgili hazırlanan kitapları inceliyor, bunlar hakkında bilgi alıyor.

Deneme

Anadolu Ajansı Kurumsal İletişim Direktörlüğü yetkilileri, fuarın dördüncü günü olmasına rağmen, AA'nın standına ilginin artarak devam ettiğini söyledi.

AA'NIN YAYINLARI

Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'na ilk kez katılan Anadolu Ajansı'nın standında, "AA Oradaydı" serisi kapsamında "Yarım Kalan Devrim: Mısır", "Abluka, Savaş, Direniş: Gazze" ve "Yetim Kalan Ülke: Suriye" kitapları, 2013 Almanak'ı ve "Habercinin El Kitabı"nın tanıtımı gerçekleştiriliyor, satışı yapılıyor.

"AA Oradaydı" serisi ve almanaklar da Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak üç dilde kitapseverlerin beğenisine sunuldu.

ÇOK OKUNANLAR