GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

TV 360

TV 360

TV 360

Siirt'te bulunan Veysel Karani Türbesi'nin maketi  Miniatürk'te  Siirt Valisi Ahmet Aydın, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Türk Medya Yönetim Kurulu Başkanı  Ethem Sancak ve Siirtli işadamlarının katılımı ile açıldı.

Elbette bir televizyon kanalının patronunun katıldığı bir etkinliğini haber yapmasını eleştiriyor değiliz. Siirtli bir işadamı olan Ethem Sancak, doğduğu toprakların önemli bir kültürel değerinin tanınır kılınması için çaba sarfetmesini de eleştiriyor değiliz.

Ancak yıllar önce de olsa filen gazetecilik yapan, 24 TV'nin kuruluşunda önemli rol oynayan, hala pek çok gazete, televizyon ve derginin sahibi durumunda olan Ethem Sancak da, Veysel Karani Türbesinin maketinin açılış töreninin bir haber kanalında canlı verilmesini garipseyecektir.

Üstelik aynı dakikalarda diğer haber kanallarında MHP Genel Başkanı'nın parti grubu toplantısının yayınlandığını duysa belki kızacaktır.

Hatta kanalın internet sitesinde saatlerdir ilk haber olarak verilmesine itiraz edecektir.

Ama patrona hoş görünmek için izleyiciyi hiçe sayma anlamına gelen bu tavrı ile TV360 Haber kanalı günün (negatif anlamıyla) televizyonu olmayı başardı. Bizden söylemesi.

ÇOK OKUNANLAR