TV HABER

Türkiye'nin ilk haber şovu "Mesut Yar Sunar" başlıyor

Türkiye’nin ilk ve tek Haber Şovu “Mesut Yar Sunar” bu yıl da Star ekranında hafta sonu sabahlarına neşe getirmek için 23 Eylül'de izleyicisine "merhaba" diyor...

Türkiye'nin ilk haber şovu "Mesut Yar Sunar" başlıyor

Televizyon ekranlarının en deneyimli ve güler yüzlü sunucularından Mesut Yar, hazırlayıp sunduğu "Mesut Yar Sunar"la habere ve hayata tebessüm dolu bir bakış getiriyor.

Günlük gazete manşetlerinden magazin dünyasının kahkahaya açık konularına, haftanın mizahi analizinden her yaş izleyiciye hitap eden neşeli haberlerine kadar rengârenk bir yelpazede ekrana taşınan Mesut Yar Sunar, konuk ettiği isimlerle de ekrana iddialı bir imza atıyor.

BU CUMARTESİ BAŞLIYOR

“Mesut Yar’ın Arkadaşları” başlığı altında genç yeteneklerin hazırlayıp ekrana taşıdığı mini stand-up bölümleri, mantar panosunun başında gündelik yaşama ait kahkaha dolu öğütleri ve televizyon galaksisinin her yerinden gelen son dakika gelişmeleriyle farklı bir sabah nefesi olma iddiasının altını dolduran "Mesut Yar Sunar", 23 Eylül Cumartesi sabahından itibaren hafta sonu her sabah saat 08.00’da Star ekranında olacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar