REKLAM

Turkcellioğlulları reklamı rekor peşinde

Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, içeriği ve oyuncularıyla gündeme damgasını vuracak yeni bir reklam kampanyası başlatıyor.

Turkcellioğlulları reklamı rekor peşinde
GAZETECİLER.COM - Absürd mizah anlayışıyla hazırlanan kampanyanın kurgusu, 15. yüzyılda Anadolu'daki hayalî bir beylikte geçiyor. Turkcell'lioğulları adını taşıyan bu beyliğin özelliği, günümüzün Turkcell teknolojisine sahip olmaları. Turkcell'lioğulları reklam kampanyasında; İşler Güçler dizisinin sevilen oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir, Sadi Celil Cengiz, son dönemde 80'ler dizisi ile bir kez daha gönülleri fetheden Ayşe Tolga ve Moğollar grubundan efsane müzisyen Cahit Berkay rol alıyor. Kampanya lansmanı için gerçekleştirilen, oyuncuların katıldığı ve çekimlerin kamera arkası görüntülerinin paylaşıldığı basın toplantısı, renkli anlara sahne oldu. Reklam konsepti ile dekore edilen toplantı mekânında, doğal ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken oyuncular ile Turkcell yetkilileri arasındaki sıcak iletişim, kampanyanın uzun soluklu olacağının ipuçlarını verdi. Oyuncular, önümüzdeki 1 yıl boyunca reklam kampanyası çerçevesinde çok sayıda filmde rol alacak.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, basın toplantısında şunları söyledi:

"Turkcell ürünlerini, hizmetlerini, teknoloji vurgusunu ön plana çıkaracak, uzun soluklu olabilecek, tekrar tekrar izlenme isteği yaratacak, reklam kuşağında fark edilecek, ayrışacak bir konsept geliştirmek için yola çıktık. Alışageldiğimiz günlük koşturmaca içerisinde, teknolojinin bize kazandırdıklarının belki de çok farkına varamıyoruz. Turkcell'lioğulları kampanyası ile Turkcell'in bugün sunduğu ürün ve hizmetleri hayatın daha yalın olduğu bambaşka bir döneme taşıyarak insanların hayatında nasıl fark yarattığımızı daha iyi gösterebileceğimizi düşünüyoruz. Kampanya için bir araya geldiğimiz sevgili Ahmet Kural, Murat Cemcir, Sadi Celil Cengiz, Ayşe Tolga ve değerli müzisyen Cahit Berkay'ın bu farkı anlatmak ve Turkcell markasını temsil etmek için çok doğru isimler olduğuna inanıyor ve kendilerine teşekkür ediyoruz."

"Üç cihanda dört çeken beylik!"

Kampanyanın kahramanı olan Turkcell'lioğulları, tüm iletişim ihtiyaçlarını Turkcell ürün ve servisleri ile karşılayan ve Turkcell avantajlarıyla gelen kalite ve teknolojiyi her zaman yanlarında hissettikleri için kafaları son derece rahat olan, mutlu, pozitif, eğlenceli, layık oldukları bir hayatı yaşayan bir topluluk.

Az, öz, doğrudan mesaj

"Yüzyıllar önce insanlar Turkcell'in mobil iletişim hizmetlerinden faydalansaydı ne olurdu..." fikrinden yola çıkılarak tasarlanan konsept için, oldukça kapsamlı bir çalışma yürütüldü. Reklam filminin yanı sıra oudoor, afiş ve poster gibi farklı mecralar da sinema fragmanı esprisiyle hazırlandı. Absürt mizahın yoğun olarak kullanılacağı kampanyada, Turkcell'in iletişimde sadeleşme ve odaklanma stratejisi doğrultusunda mesajların az, öz ve doğrudan anlatılması hedefleniyor.

470 kişilik dev ekip

Turkcell'lioğulları kampanyasının ilk iki reklam filmi için, 36.000 metrekarelik alanda 11 ayrı set kuruldu. Son teknoloji ekipmanlarla çekilen filmlerde 350 kişilik yardımcı oyuncu kadrosu ve 120 kişilik teknik ekip görev aldı.İki filmin çekimi 3 günde tamamlandı. Reklamlarda pek çok at, keçi ve kümes hayvanı da kullanıldı.

ÇOK OKUNANLAR