GÜNDEM

Turkcell’in 15 Temmuz kampanyasına SMS yağdı

Turkcell’liler 15 Temmuz kampanyasına SMS yağdırdı, Turkcell bağışları katladı.

 Turkcell’in 15 Temmuz kampanyasına SMS yağdı

15 Temmuz gecesinde yaşanan karanlıktan çıkmamızı sağlayan şehitlerimiz ve gazilerimiz için gerçekleştirilen bağış kampanyasının sonunda Turkcell, diğer operatör müşterileri dahil kampanya katılımı için bağışlanan her 5 TL için 10 TL ek bağışta bulunarak, 15 milyon TL’lik ek bir desteğe imza attı. 15 milyon TL’lik sembolik çek, Türkiye Bilişim Derneği 33. Ulusal Bilişim Kurultayı’nda Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu tarafından Başbakan Binali Yıldırım’a takdim edildi.

15 Temmuz 2016 Silahlı Darbe Teşebbüsü’nde şehit olan vatandaşların aileleri ile yaralanan vatandaşlara destek vermek için Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatıyla başlatılan “15 Temmuz Dayanışma Kampanyası”na Turkcell de destek oldu ve müşterilerinin katılmaları için teşvik eden öncü bir tutum sergiledi.

 Kampanya kapsamında tüm operatör müşterileri toplamda 1,42 milyon adet SMS’i 1507’ye göndererek 5 TL’lik bireysel bağışlarda bulundu. Turkcell müşterileriyse 772 bin adet SMS göndererek toplam SMS adedinin yarısından fazlasını sağlamış oldu. Böylece yaklaşık 3,9 milyon TL’si Turkcell abonelerinden olmak üzere toplamda operatörlere gönderilen SMS’ler vasıtasıyla 7,1 milyon TL’lik destek toplandı.

Turkcell, kampanya kapsamında bağışlanan her 5 TL için 10 TL’lik katkı sağlayarak halkın 7,1 milyon TL’lik desteğine ek olarak 15 milyon TL’lik kurumsal bağışta bulundu. Böylece Turkcell tarafından kampanyaya sağlanan toplam destek Turkcell müşterilerinden gelen 3,9 milyon TL ile birlikte 18,9 milyon TL’ye ulaştı. 15 milyon TL’lik sembolik çek, Türkiye Bilişim Derneği 33. Ulusal Bilişim Kurultayı’nda Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu tarafından Başbakan Binali Yıldırım’a takdim edildi.

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Biz Türkiye’nin Turkcell’i olarak milletimizin huzuruna ve devletimizin bekasına kast eden her türlü girişime, çağrı beklemeksizin karşı durmayı görev biliyoruz. Bu hassasiyeti 15 Temmuz gecesi açıkça gösterdiğimiz gibi, takip eden süreçte de aynı kararlılıkla taşıyoruz. Bu kapsamda Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın öncülüğü ile başlatılan bağış kampanyasına biz de katıldık ve SMS ile bağış kampanyası başlattık. Ayrıca kampanya kapsamında atılan her 5 TL’lik SMS için biz de 5 TL destek olacağımızı açıklamıştık. Bunu da iki katına çıkararak atılan her 5 TL’lik SMS için 10 TL bağışta bulunma kararı aldık. Böylece diğer operatör müşterilerinin gönderdikleri SMS’ler de dahil kampanyada toplanan 7,1 milyon TL’ye karşılık biz de 15 milyon TL’lik bir destek sağladık. Kampanya kapsamında müşterilerimizin sağladığı 3,9 milyon TL’Lik desteği de eklediğimizde toplamda kahraman şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz için tam 18,9 milyon TL’lik destek sağlamış olduk” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar