REKLAM

Turkcell'den Açıkhava Sinema Festivali

Turkcell Kuruçeşme Arena'nın keyifli etkinliklerinden "gnçtrkcll Açıkhava Sinema Festivali" bu sene 4. kez başlıyor.

Turkcell'den Açıkhava Sinema Festivali
GAZETECİLER.COM -"gnçtrkcll 4. Açıkhava Sinema Festivali" Boğaz'ın en güzel mekanı Turkcell Kuruçeşme Arena'da, 16 Temmuz 2012 akşamı "Buz Devri 4" gösterimiyle başlıyor. gnçtrkcll'liler sezonun en hit filmlerini "1 bilet alana 1 bilet hediye" kampanyasıyla sadece 12 TL ödeyerek arkadaşlarıyla seyredebilecek. Boğaz'ın, yıldızların ve filmin keyfinin yanı sıra kurulan etkinlik alanı da gnçtrkcll'lilere sonsuz eğlence olanağı sunacak.

Turkcell'in, İstanbul kültür-sanat hayatına kazandırdığı uluslararası eğlence mekanı Turkcell Kuruçeşme Arena'nın en keyifli etkinliklerinden "gnçtrkcll Açıkhava Sinema Festivali" bu sene 4. kez başlıyor. Festivalde gösterilecek popüler filmlerin yanı sıra kurulacak etkinlik alanı da iddialı. Sony Playstation alanı, Blackberry oyun standı, Sine-Foto köşesi, Müzik Koltuğu gibi eğlence noktaları katılımcılara eğlence ve sürpriz ödüller sunacak. Gösterim akşamları kapılar 19.00'da açılacak ve 21.00 film başlangıç saatine kadar gençler alanda keyifli vakit geçirecek.

Bu yıl "Açıkhava Sinema Festivali"; Ali Poyrazoğlu ve Haluk Bilginer gibi dev isimlerin seslendirdiği, klasikleşen animasyon serisinin devamı "Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor" ile başlıyor. 16 Temmuz Pazartesi akşamı gösterilecek filmde Buz Devri'nin müthiş kahramanları Manny, Diego ve Sid'in yaşadıkları yeni macera eğlenceli bir dille anlatılıyor.

Festival; İnanılmaz Örümcek Adam (24 Temmuz), Vahşiler (31 Temmuz), Kara Şövalye Yükseliyor (7 Ağustos), Gerçeğe Çağrı (16 Ağustos) ve Vampir Avcısı (28 Ağustos) filmleri ile devam edecek.

gnçtrkcll'liler için 1 bilet alana1 bilet hediye!

gnçtrkcll'in çok ilgi gören "1 bilet alana1 bilet hediye" sinema kampanyası, gençlerden etkinlik temsilcisi Mehmet Ali'ye gelen istek ve öneriler üzerine kısa bir süre önce yeniden uzatılmıştı. gnçtrkcll'lilerin vizyon filmlerini Boğaz'ın en güzel manzarası eşliğinde izleyecekleri sinema gecelerinde de, "1 bilet alana 1 bilet hediye" kampanyası geçerli olacak. Saat 21.00'de başlayacak filmleri gnçtrkcll'liler 2 bilet için 12 TL; Turkcell aboneleri ise 1 bilet için 15 TL ödeyerek izleyebilecekler. 2000 kişi kapasiteli sinema için biletler Turkcell Mobil Ödeme dışında Biletix ve Turkcell Kuruçeşme Arena gişelerden satın alınabiliyor.

Biletlerini gnçtrkcll avantajıyla ve Turkcell Mobil Ödeme ile almak isteyenler filmin kodunu 2278'e gönderip gelen mesajı "EVET" yazarak onayladıklarında, kendilerine ulaşan şifre ile gişeden biletlerini alabiliyorlar. Biletixveya Turkcell Kuruçeşme Arena Gişesi'nde ise SFR1 yazarak 2222'ye göndermek ve gelen şifreyi bileti alırken kullanmak yeterli oluyor.

Turkcell aboneleri, filmlerin tanıtım sayfalarındaki kodları 2278'e yollayıp, gelen mesajı "EVET" olarak onayladıktan sonra ceplerine gelen şifreyle Turkcell Kuruçeşme Arena gişelerinden biletlerini kolaylıkla satın alabilecek. "Buz Devri 4" filmini mobil ödeme ile almak isteyenlerin BILET1 yazip 2278''e atması gerekiyor.

EFSANE SİNEMA KAMPANYASI İÇİN YARIŞMA

"Açıkhava Sineması Festivali"ne bu yıl bir de yarışma eklendi. Etkinlik kapsamında, gnçtrkcll'in 6 senedir gençlere sunduğu efsane sinema kampanyası "1 bilet alana, 1 bilet hediye" için bir reklam yarışması düzenlenecek. gnçtrkcll'liler konuyla ilgili kendi reklam filmlerini çekecek ve büyük ödül için şansını deneyecek. 6-23 Temmuz arasında başvuruları kabul edilecek olan yarışmanın kazananları 27 Ağustos'ta açıklanacak ve 28 Ağustos'ta ödüller sahiplerini bulacak.

ÇOK OKUNANLAR