GÜNDEM

Türk spor medyası hakikaten bitik...

Türk spor gazetecilerinin hemen hepsi Terim'den korkuyor... Mehmet Demirkol, Uğur Meleke, Cem Dizdar gibi isimler bile bu skandal olayı eyyam yaparak ürkek yorumlarla geçirdiler...

Türk spor medyası hakikaten bitik...

Fatih Terim'in yanına damatlarını alıp kebapçı basmasıyla ilgili tartışma sürüyor...

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Fatih Terim'in yaptıklarını eleştirirken, asıl eleştiriyi Fatih Terim'e eleştiri getiremeyen bspor medyasına ve spor yazarlarına yaptı...

"Fatih Terim bu kadar olaya rağmen kendi hakkında farklı medyalarda gerçekten kendini eleştiren yazılar çıkmamasını çok iyi sağlıyor" diyen Cem Küçük, "Türk spor medyası hakikaten bitik" teşhisi koşdu.

MEHMET DEMİRKOL, UĞUR MELEKE, CEM DİZDAR EYYAM YAPARAK GEÇİŞTİRDİLER

"Mehmet Demirkol, Uğur Meleke, Cem Dizdar gibi isimler bile bu skandal olayı eyyam yaparak ürkek yorumlarla geçirdiler" diyen Cem Küçük şöyle devam etti: "Güçlü bir eleştiri getirmediler. Türk spor gazetecilerinin hemen hepsi Terim'den korkuyor. Asla aşil topuğundan vurarak yani gerçek bir Terim eleştirisi yapamıyorlar."

BUNU RIDVAN DİLMEN YAPSA SPOR BASINI DİLİM DİLİM EDERDİ...

"Bu mekân baskınını Rıdvan Dilmen yapsaydı hakkında 350 tane ince kıyım doğrayan yazı çıkardı ve Dilmen NTV'de devam edemez, istifa etmek zorunda kalırdı ama Terim hiçbir bedel ödemiyor" diyen Cem Küçük, teşhisi de şöyle koyuyor: "Aynı Terim öyle bir hem orayı hem burayı bağlıyor ki, bu skandal olayın medyanın hiçbir kanadında sert biçimde üstüne giden yok. Yeni Türkiye'de dokunulmaz hiçbir kişi yoktur ve olamaz. Yeniden söylüyorum bu mekân baskını skandalında adaletin sağlanması noktasında yüzde yüz sorumluluk AK Parti hükûmetinindir."

TERİM'İN BASIN TOPLANTISINI İZLEYEN GAZETECİLER ADINA UTANDIM

İstanbul'da havaalanında "yargıya intikal etmiş mesele, konuşamam" diyen ancak daha sonra basın toplantısında istediği konuşan Fatih Terim'in basın toplantısını izleyen gazeteciler de Cem Küçük'ün eleştirilerinden nasibini aldı:

"Ayrıca Fatih Terim'in basın toplantısında bulunan gazetecilerin ezikliği beni bitirdi. Oradaki gazeteciler soru sorarken onlar adına ben utandım."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum