GÜNDEM

Tuğçe Kazaz'ın seçim öncesi İmamoğlu paylaşımları adeta linç edildi

Bir röportajında CHP zihniyetinin tamamen İslam karşıtı olduğunu belirten Tuğçe Kazaz, yenilenen İstanbul seçimlerini yorumlayarak, İmamoğlu'nun maskesinin düştüğünü belirtti.

Tuğçe Kazaz'ın seçim öncesi İmamoğlu paylaşımları adeta linç edildi

2005 yılında Yunan Yorgo Seitaridis'le kilisede evlenen ve Hıristiyanlık dinini seçen Tuğçe Kazaz, bu ilişkisini bitirmesinin ardından yeniden Müslümanlığa geçmişti. Yıllardır siyasi içerikli paylaşımlar yapan Kazaz, bu sefer İstanbul seçimleri öncesi Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı.

İşte Tuğçe Kazaz'ın oldukça tepki çeken İmamoğlu tweetleri...

Tuğçe Kazaz'ın seçim öncesi İmamoğlu paylaşımları adeta linç edildi - Sayfa 2

İmamoğlu ile kurulan hayaller bitecek: Seçim her ne kadar İstanbul için olsa da yansımaları hem Türkiye'yi etkileyecek hem de dış dünyanın Türkiye üzerine kurduğu dengeleri değiştirecek. İmamoğlu kazanırsa CB olması yönünde hareketler gerçekleşecek. Yıldırım kazanırsa İmamoğlu ile kurulan hayaller bitecek.

Tuğçe Kazaz'ın seçim öncesi İmamoğlu paylaşımları adeta linç edildi - Sayfa 3

Seçmen kalitesini ölçmek istiyorsanız yorumlara bakın: Bu arada her iki adayın seçmen kalitesini ölçmek istiyorsanız lütfen atacağım tweetlere gelecek yorumların kalitesine ve o yorumu yapan hesapların kime destek verdiğine bakın.

Tuğçe Kazaz'ın seçim öncesi İmamoğlu paylaşımları adeta linç edildi - Sayfa 4

Yıldırım kazanırsa..: İmamoğlu kazanırsa uzun bir süredir ötekileştirilmiş ve bastırılmış duyguların esaretinde çırpınan millet ittifakı kazanacak. Yıldırım kazanırsa Türkiye kazanacak ve millet ittifakı seçmeninin bu duygulara olan esareti daha da artmış olacak.

Tuğçe Kazaz'ın seçim öncesi İmamoğlu paylaşımları adeta linç edildi - Sayfa 5

Maske düştükçe: İmamoğlu başta çok güzel bir giriş yaptı. Mütevazı, inançlı ve cesur... Ama bu portföye çok dayanamadı. Bir günde 60-70 iftar ile başlayıp valiye it demeyle devam ederken CHP'nin notlarına sayıştay raporları diyerek zirve yaptı. Maske düştükçe bilgelik gitti, elinde cehalet kaldı.

Tuğçe Kazaz'ın seçim öncesi İmamoğlu paylaşımları adeta linç edildi - Sayfa 6

İmamoğlu kim ve kimlerin ortak projesi: Asıl problem ise şu; Yıldırım Erdoğan'ın projesi ama İmamoğlu kim ve kimlerin ortak projesi bilemiyoruz. Bu durum Türkiye'nin geleceği için kör bir nokta.

Tuğçe Kazaz'ın seçim öncesi İmamoğlu paylaşımları adeta linç edildi - Sayfa 7

Davadan vazgeçmek olmaz: Davadan sapanlar ile paraya tapanlar, yakıtını yalakalıkta, istikbalini ise el-etek öpmekte arayanlar bu davaya zarar vermiş olabilir. Yolda küsmek de olur darılmak da ama davadan vazgeçmek olmaz. Dava erleri değişir, dava değişmez. Mevzu Bismillah deyip yeniden başlayabilmektir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar