POLEMİK

Tuğçe Tatari ile Didem Arslan Yılmaz fena atıştı: Hadi oradan başka kapıya

Gazeteci Tuğçe Tatari ile Didem Arslan Yılmaz arasında, Twitter'da sert FETÖ tartışması yaşandı.

Tuğçe Tatari ile Didem Arslan Yılmaz fena atıştı: Hadi oradan başka kapıya
GAZETECİLER.COM- CNN TÜRK'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Gündemi programına konuk olan FETÖ'nün itirafçı ablası, FETÖ'nün cemaatevlerinde yaşananları ve 'ablalık' sistemini anlattı.

"CNN'DE KOSTÜMLÜ ABLA KOMEDİSİ VAR"

CNN TÜRK'teki programına çıkardığı konukları"Cnn'de abla komedisi var.. üstelik kostümlü"sözleriyle eleştiren Tuğçe Tatari'ye Didem Arslan Twitter'dan sert yanıt verdi.



Tatari'nin  "Biz cemaatin tehlikesini tüm medya saygıda kusur etmezken de dile getiriyorduk. Şimdi abuk subuk yayınları alkışlamamızı beklemeyin. Cemaati ablalarla, imamlarla, kozmik kadınlarla tariflemek, tuhaf itirafçılar çıkartmak sadece hafifletmeye, ciddiyetini kaybetmeye yarar." eleştirilerine Arslan cevap vererek şunları söyledi; 

 

ARSLAN'DAN SERT CEVAP

Arslan; "Anlaşılan sizi de yayına aldığım gün de hafif bir yayın yapıyormuşum. Kim hafifletmeye çalışıyor. 30 gündür yayın yapıyorum, siz bugüne kadar yaptığımız yayınların ne kadarını, kaçını izlediniz. !!!!!!!

Hadi oradan, başka kapıya. Ben birilerinin desteği ile gazeteci olmadım. Tırnaklarımla buraya geldim ya siz !!!!!!!" diye yazdı.

ÇOK OKUNANLAR