GÜNDEM

Trump'lı ABD'de gazetecilerin işi bir hayli zor!

Trump, seçim döneminde kendisine muhalefet eden gazetecileri ve yayın kuruluşlarını affetmiyor... Canlı yayında aşağılamayı sürdürüyor...

ABD başkanlığına seçilen Donald Trump, başkanlık koltuğuna oturmadan önce yaptığı basın toplantısında, kendisini eleştiren gazeteciler, gazeteler ve televizyonların işinin bir hayli zor olacağını bir kez daha gösterdi.

ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump, New York'ta düzenlediği ilk basın toplantısı tartışmalara sahne oldu.

CNN ve BBC muhabirlerinin sorularına cevap vermeyen Trump, iki kuruluş için de ağır ifadeler kullandı.

Donald Trump, kendisine soru sormak isteyen BBC muhabirine izin vermedi. Ardından da soru sormaya çalışan CNN muhabirine, "Lütfen sessiz olun, kabalık yapıyorsunuz" diyen Trump, hız kesmedi ve  "Siz yalan haber yapan bir kurumsunuz. Size soru hakkı vermiyorum" ifadelerini kullandı.

"KURUMUNUZ BERBAT"

BBC muhabiri, Donald Trump'a "Haber kurumumuza saldırıyorsunuz" dedi. Trump buna karşı ise "kurumunuz berbat" diyerek tepkisini gösterdi.

SEÇİMLERDE CLINTON'I DESTEKLEMİŞLERDİ

Amerikan Başkanlığı seçimleri sırasında Trump'a karşı tavır alıp, Hillary Clinton'ın destekleyen medya kuruluşları arasında Washington Post, USA Today, New York Times, The Atlantic (dergi), Foreign Policy (dergi), CNN bulunuyordu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar