TV HABER

TRT'nin hangi yarışması ekrana dönüyor?

Türk televizyonculuk tarihinde ilk olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve izleyicinin büyük beğenisini toplayan “Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması” üçüncü sezonuyla TRT 1’de başlıyor.

TRT'nin hangi yarışması ekrana dönüyor?

Yeni yarışmacılar ve yeni dekoruyla ekranlara gelecek olan “Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması”, bu yıl da Ramazan ayında ekrana gelecek.

2017 yılından 2019 Ramazan-ı Şerifine...

2017 yılı Ramazan ayından bu yana her Ramazan döneminde TRT 1’de yayınlanan "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" 5 Mayıs 2019’dan itibaren Ramazan ayı boyunca her gün TRT 1 kanalında yayınlanacak. Bu çok “özel” ve özgün yarışmanın müjdesiyle birlikte katılım başvuruları da başladı.

Yarışmaya telefon ve İnternet üzerinden başvuru yapılabilecek… Her Bölümde 5 Yarışmacı Jürinin ve milyonların Karşısına Çıkacak…

Jüri üyeleri kimler?

"Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması"nda Programın Sunuculuğunu Diyanet Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Cihat Kılıç üstlenirken, Jüride Dr. Mehmet Ali Sarı, Halil Necipoğlu ve Osman Eğin hocalar jüri üyeleri olarak görev yapacak, ayrıca hafta finallerinde Hafız Osman Şahin’de (DİB Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı) jüri ekibine katılacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar