MEDYA KÖŞESİ

TRT'de reyting şoku! İddialı yarışma 'erken final' kararı aldı

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, istenilen reytinglere bir türlü ulaşamayan yarışmanın ekranlara erken veda edeceğini duyurdu.

TRT'de reyting şoku! İddialı yarışma 'erken final' kararı aldı

Hafta sonu Milliyet Cadde'nin Haber Müdürü Abdullah Malkoç'un düğününe katılan Ali Eyüboğlu burada da boş durmadı, televizyon ve şov dünyasından kulis bilgileri aldı. 

Eyüboğlu'nun köşesine taşıdığı bu kulis bilgilerinden birisi de TRT ile ilgili...

TRT'nin 200 bin TL.para ödüllü yarışması 'Sıra Sende Türkiye' reyting yarışında yenik düştü. Uraz Kaygılaroğlu'nun sunduğu, Mustafa Keser, Işın Karaca ve Metin Şentürk'ün jüri olarak yerr aldığı yarışma ekranlara erken veda kararı aldı.

İşte Eyüboğlu'nun bugünkü yazısından "'Sıra Sende Türkiye' erken final yapacak" başlıklı o bölüm:

Milliyet Cadde’nin çoğunluğu gençlerden oluşunca, haliyle bekar çok aralarında... Milliyet magazine başladığı günü, dün gibi hatırladığım Cadde’nin haber Müdürü Abdullah Malkoç’u kendisi gibi Kayserili olan Zehra Boyraz’la evlendirdik hafta sonunda... Artık darısı Milliyet Cadde’deki bekar kızların başına... Damat magazinci, gelin PR’cı olunca Çamlıca’daki düğünde gazeteciden çok basın danışmanı, menajer ve halkla ilişkilerci vardı. Hal böyle olunca kiminle konuştuysam televizyon ve şov dünyasına dair birçok yeni bilgi aldım.

İşte onlardan biri: TRT 1’de yazın başlayan müzik Yarışması ‘Sıra Sende Türkiye’, yaz bitmeden ekrana veda edecek.

Uraz Kargılaroğlu’nun sunduğu, Mustafa Keser, Işın Karaca ve Metin Şentürk’ün jüri olarak görev yaptığı yarışma, istenilen reytinge bir türlü ulaşamadı.

Bunun üzerine TRT yönetimi ‘Sıra Sende Türkiye’ için ‘erken final’ kararı aldı.

Haftada iki akşam yayınlanan 200 bin TL para ödüllü yarışma, salı akşamı yapılacak çekimlerden sonra bitecek. Böylece program planlanandan dört bölüm (iki hafta) erken ekrana veda edecek.

trt
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar