TV HABER

TRT Haber'e yeni transfer

21 yıllık yayın hayatına son veren Kanal A’nın son Haber Müdürü Ogün Öcek TRT Haber’e transfer oldu.

TRT Haber'e yeni transfer

 Ogün Öcek, televizyonun yayın hayatına son vermesinden sonra Kanalahaber.com ve Radyo A’daki görevlerine devam ediyordu… Son dönemde büyük değişim geçiren TRT Haber önemli bir ismi daha kadrosuna kattı.

Kanal A televizyonunun Haber Müdürlüğünü yürüten Ogün Öcek TRT Haber’in Dijital Medya birimine transfer oldu.

Kanalahaber.com’daki çalışmalarıyla dikkat çeken Öcek, Kanal A Haber Merkezi’nin başına getirilmişti.

Ogün Öcek, daha önce de 15 Temmuz’daki çalışmalarından ötürü Basın ve Enformasyon Genel Müdürü Mehmet Akarca’dan ödül almıştı

OGÜN ÖCEK KİMDİR?

12 Ekim 1987 yılında Eskişehir’de dünyaya gelen Ogün Öcek ilk ve ortaöğrenimi Bilecik’te tamamlamış, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nden 2009 yılında mezun olmuştur. 

Gazetecilik mesleğine 2006 yılında Yeni Şafak’ta başlayan Öcek, 2007 yılı itibariyle internet haberciliğine yönelmiş, Dakka90.com ve Sikayetvar.com’daki başarılı çalışmalarından sonra 2012 yılında Kanal A’ya transfer olmuştur. 

4 yıl boyunca Kanalahaber.com’un Genel Yayın Yönetmenliğini yürüten Ogün Öcek burada da birçok başarılı işe imza atmış, bunun neticesi olarak da 21 yıllık televizyon kanalı Kanal A’nın Haber Müdürlüğü’ne atanmıştır.

Ogün Öcek, Kanal A’daki görevinin dışında Radyo A’da teknoloji ve gündem analiz programları yapmış ve Kanalahaber.com’da da köşe yazılarını sürdürmüştür.  Ogün Öcek evli ve 1 çocuk babasıdır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar