TV HABER

TRT ekranlarında yeni bir program! Pelin Çift hangi dertlere derman olacak?

Pelin Çift, sunuculuğunu üstleneceği ‘’Hakkını Helal Et’’ programı ile TRT1 gündüz kuşağında reality show yapacak.

TRT ekranlarında yeni bir program! Pelin Çift hangi dertlere derman olacak?

Programcı ve haberci geçmişiyle adından söz ettiren Pelin Çift, sunuculuğunu üstleneceği ‘’Hakkını Helal Et’’ programı ile TRT1 gündüz kuşağında, hayatı güzelleştiren, insanı değerli kılan ve yüreklere dokunan hikayeleri ekrana taşıyacak.

16 Ekim 2017 Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün canlı olarak yayınlanacak programda, bir başarı hikayesinin arkasındaki görünmeyen kahramanlar, bir an bile tereddüt etmeden tehlikeyi göze alıp hayat kurtaranlar, tanımadığı insanlara yardımını esirgemeyen güzel yürekli insanların hikayeleri yer bulacak.

Deneyimli sunucu Pelin Çift, programda kırgınlıkları gidermek, parçalanmış aileleri birleştirmek ve yıllardır süren büyük anlaşmazlıklara son vermek için geçmişle yüzleşip helalleşmek isteyenlere fırsat verecek. Hakkını Helal Et programı ayrıca ünlü isimlerin de yaşadıklarına, daha önceden hiç duyulmamış hikayelerine yer verecek.

Yapımcılığını “Dış Yapım’ın” üstlendiği, Pelin Çift’in sunumuyla “Hakkını Helal Et” yakında canlı yayınla TRT1 ekranlarında olacak.

‘Hakkını Helal Et’ 16 Ekim 2017 Pazartesi gününden itibaren saat 17.00’de hafta içi her gün TRT1’de ekrana gelecek..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum