GÜNDEM

TRT 4. Geleceğin İletişimleri yarışması

Türkiye'nin yarınlarını inşa edecek gençlerin, nitelikli ve özgün projeler üretmelerini teşvik etmek amacı ile düzenlenen “TRT 4. Geleceğin İletişimcileri Yarışması” maratonunda sona gelindi.

 TRT 4. Geleceğin İletişimleri yarışması

TRT 4. Geleceğin İletişimcileri Yarışması Ödül Töreni 26 Temmuz Perşembe gecesi TRT Tepebaşı Stüdyosunda gerçekleştirilecek. Tören TRT TÜRK ile TRT OKUL kanalında canlı yayınlanacak.

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen yarışma, “Sesli-Görüntülü Habercilik, Radyo Yayıncılığı, Televizyon Yayıncılığı ile İnternet Yayıncılığı” olmak üzere 4 ana dal ve 10 alt kategoriden oluşuyor. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödül heykelciğinin yanı sıra, her alt kategorinin birincisine 4.000 TL, ikincisine 3.000 TL ve üçüncüsüne 2.000 TL tutarında para ödülü verilecek.

Yarışmaya, Türkiye’nin yanı sıra Orta Asya, Balkanlar ve KKTC’deki 42 üniversiteden iletişim eğitimi alan 764 öğrenci toplam 560 eser ile başvurdu. Jüri üyelerinin yaptığı değerlendirmenin sonucunda 13 farklı üniversiteden, 57 öğrenci, 30 eserle ödüle hak kazandı.

TRT Tepebaşı Stüdyosu, Beyoğlu/İSTANBUL 26 Temmuz 2018 Perşembe Saat: 20:00

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar