REKLAM

Türkiye'den Zaman'a ağır gönderme

Reklamın sloganı da bizim bu söylediklerimizi destekliyor: "Türkiye gazetesi zamanın çok ötesinde..."

Türkiye'den Zaman'a ağır gönderme
GAZETECİLER.COM (ÖZEL HABER) Gazeteler için yapılan reklamlar her zaman için diğer reklamlardan daha ilgi çekicidir aslında.

Hem reklamcılık sanatının bütün imkanlarından faydalanır gazeteler için yapılan reklamlar hem de içeriği haber ve köşe yazısı olan bir ürünün reklamı cin fikirler içerir...

Türkiye gazetesinin son reklamı da tam bu özellikleri içeriyor aslında.  Haziran 2012'de gazetede "dijital destekli videolara" yer verdiğini hatırlattı Türkiye gazetesi.

HAZİRAN 2012'DE UYGULANMAYA BAŞLANDI

Ancak Eylül ayının son günlerinde 3 ay önce hayata geçirdikleri bir uygulamanın reklamını neden yapar bir gazete diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

Türkiye gazetesinin amacı 3 aydır kullandıkları uygulamanın reklamını yapmak değildi. Hemen hemen aynı kitleye seslenen iki gazetenin çekişmesi vardı aslında bu reklamda.

REKLAMIN HEDEFİNDE ZAMAN GAZETESİ VAR

Türkiye gazetesinin hedefinde, kısa süre önce "Dijital Zaman" adlı uygulamayı başlatan Zaman gazetesi vardı.

Reklam içindeki "başkalarının yeni başlattığı video haber dönemi Türkiye okuru için bugün bir alışkanlık" cümlesi değil bu söylediğimizin kanıtı. Reklamın sloganı da bizim bu söylediklerimizi destekliyor: "Türkiye gazetesi zamanın çok ötesinde..."

Şimdi herkes bu yaratıcı reklama Zaman cephesinden nasıl bir karşılık geleceğini merak ediyor...
ÇOK OKUNANLAR