RATİNG

Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimini hangi kanaldan izledi?

Geceye damgasını Fox TV vurdu. İlk yüz program sıralamasında FOX'un seçim programı dışında, adayların ve liderlerin canlı açıklamaları da çok izlendi.

Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimini hangi kanaldan izledi?

GAZETECİLER.COM -

Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'nın yüksek tempolu seçim özel programı FOX'u zirveye taşıdı.Doğan Şentürk yönetimindeki FOX Haber merkezi, seçim gecesi diğer kanallardan farklı olarak hem AA, hem Cihan verilerini ekrana yansıttı.

EN ÇOK ADAYLARIN AÇIKLAMALARI İZLENDİ

İlk yüz program sıralamasında FOX'un seçim programı dışında, adayların ve liderlerin canlı açıklamaları da çok izlendi. TNS ölçümlerine göre, AB grubunda ilk 10 programdan 9'u, Total grubunda ise 8 program FOX'un seçim yayınları oldu.

TOTAL'DE BALKON KONUŞMASI ÜÇÜNCÜ OLDU

Total'de 1. sırada Fox TV'de yayınlanan 'Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Açıklama Yapıyor', 2. sırada Fox TV'de yayınlanan 'Başbakan Yardımcısı Emruhhah İşler Açıklama Yapıyor', 3. sırada Fox TV'de yayınlanan 'Başbakan Erdoğan Balkon Konuşması Yapıyor' yer aldı.

AB'DE HÜSEYİN ÇELİK BİRİNCİ

AB'de ise 1.'lik Fox TV'de yayınlanan 'Ak Parti Genel Başkan Yrd. Hüseyin Çelik Açıklama Yapıyor'un, 2.'lik Fox TV'de yayınlanan 'MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Açıklama Yapıyor'un, 3.'lük Fox TV'de yayınlanan 'Başbakan Erdoğan Açıklama Yapıyor'un oldu.

FOX TV HERKESİ PASPASA ÇEVİRDİ!

Fox TV'nin TOTAL ve AB'deki bu başarısı, "Fox resmen herkesi ezdi geçti, rakiplerini paspasa çevirdi" yorumunu yaptırdı.

TOTAL'DE İLK 15 PROGRAM

Deneme

AB'DE İLK 15 PROGRAM

Deneme

ÇOK OKUNANLAR