REKLAM

Türk reklam dünyası Cannes yolcusu

"Cannes Lions'da Türkiye'den 370 iş yarışacak. Bunlardan 142'si basın 108'i outdoor dalında Aslan peşinde koşacak"

Türk reklam dünyası Cannes yolcusu

Dünyanın en büyük reklam, pazarlama, iletişim ve yaratıcılık platformu Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali bu yıl 19-25 Haziran tarihlerinde düzenleniyor.
54. Cannes Lions Festivali'ne kayıt yaptıranların sayısı şimdiden 9 bini aştı. Bu büyük ilgi pazarlama dünyasının küresel krizin etkilerini atlatmış olduğunun bir göstergesi olarak görülüyor.

Milliyet yazarı Fatoş Karahasan, köşesinde Reklam Dünyasının Cannes yolculuğunu yazdı. Türkiye'den festivale aralarında, Turkcell, Avea, Vodafone, Türk Telekom, TTNET, Procter & Gamble, Ülker, Coca-Cola ve Jotun gibi önemli kuruluşların temsilcilerinin de bulunduğu 150'yi aşkın kişinin katılması bekleniyor diyen Karahasan "Cannes Lions'da Türkiye'den 370 iş yarışacak. Bunlardan 142'si basın 108'i outdoor dalında Aslan peşinde koşacak" dedi şöyle devam etti:

Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali'nin Türkiye temsilcisi Milliyet, her yıl olduğu gibi Cannes'daki Türk katılımcılara destek verirken, 9 bin delegenin kayıt yaptırdığı alandaki özel standıyla, ülkemizin tanıtımına katkıda bulunacak.

Festivalde yarışmaların yanısıra bir hafta boyunca, Patti Smith, Sir Ken Robinson, foursquare'in kurucusu Dennis Crowley, Nestlé CEO'su Paul Bulcke, Piers Morgan, Arianna Huffington, Malcolm Gladwell, James Murdoch, Dr Edward de Bono gibi dünyanın önde gelen yönetici ve liderlerinin konuşacağı tam 57 seminer düzenlenecek.

ÇOK OKUNANLAR