GÜNDEM

TR24'ün kadrosu açıklandı! Genel Yayın Yönetmeni bakın kim?

Yeni kurulan TR24'ün kadrosu açıklandı! Sahibi kim? Genel Yayın Yönetmenliği'ni hangi isim yapacak? İşte tüm detaylar...

TR24'ün kadrosu açıklandı! Genel Yayın Yönetmeni bakın kim?

NTV, CNN Türk, A Haber ve Habertürk’ün yönlendirdiği haber rekabetinde artık TR24 de olacak.Global Medya Group Prodüksiyon Televizyon Yayıncılık A.Ş, bir dönem Kanal 6 ve Cine 5’e ev sahipliği yapan binada hummalı bir çalışma içinde. Bina, üç ayda baştan aşağı yenilendi. TR24, yayın ve haber otomasyon sistemleri için ciddi bir altyapı yatırımı yaptı.

TR24 haber kanalının Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı işadamı Elnur Abdullayev, Genel Müdürlüğü’nü televizyon ve digital yayıncılığın genç ve tecrübeli ismi Mammad Gulmammadov yürütecek.

TR24 yöneticileri Genel Yayın Yönetmenliği için deneyimli televizyoncu Suat Toktaş ile anlaştıklarını açıkladı.

Suat Toktaş’ın, TR24 ile el sıkıştıktan sonra hızlı bir görüşme trafiğine girdiği öğrenildi. Ankara’da 13 yıl muhabirlik, editörlük ve haber müdürlüğü görevlerinde bulunan Suat Toktaş, CNN Türk Ankara bürosundan, 2001 yılında, İstanbul haber merkezine geçti. Burada 10 yıl boyunca editörlük ve haber müdürlüğü yapan Toktaş, ardından Habertürk TV’ye geçti ve burada 5 yıl boyunca orta ve üst kademe yöneticiliği yaptı. Toktaş, TR24’ü kurarken 15 yıllık haber kanalı birikiminin süreci kolaylaştıracağını söyledi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar