RATİNG

Totalde ikinci AB grubunda 35. oldu

Total ile AB arasındaki izlenme oranlarının birbirine daha da yakınlaştığı yeni reyting sisteminde iki kategori arasındaki makasın bu kadar açılması herkesi şaşırttı

Totalde ikinci AB grubunda 35. oldu
GAZETECİLER.COM  - Cumartesi gününe ait programların izlenme oranları belli oldu. Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 1. olduğu listelerde bir dizinin Total ve AB'deki izlenme oranları arasında ortaya çıkan fark dikkat çekti.

Dün akşam Star TV'de yayınlanan yarışma programı Yetenek Sizsiniz Türkiye her iki kategoride de 1. olurken, Yetenek Sizsiniz Türkiye Başlıyor AB'de 2. oldu.

Kanal D'nin yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir'in her iki kategoride de 3. olduğu listede ilginç bir durum ortaya çıktı.

Reyting listesinde son dönemde zaman zaman ilk üçe girmeyi başaran Samanyolu TV'nin dizisi Şefkat Tepe dün akşam Total'da 6.33'lük bir reytingle 2. sıraya çıkarken, AB'de 1.71'lik reytingle 35. oldu.

Total ile AB arasındaki izlenme oranlarının birbirine daha da yakınlaştığı yeni reyting sisteminde iki kategori arasındaki makasın bu kadar açılması üzerinde tartışılması gereken bir gelişme.

ÇOK OKUNANLAR