DİZİ DÜNYASI

Tolga Karel şimdi de komiser oldu

Karel yeni rolü için "Çok şaşıracak, heyecanlanacak hatta bu kadarı da olmaz diyeceksiniz." diyor.

Tolga Karel şimdi de komiser oldu
GAZETECİLER.COM - Son olarak TRT yayınlanan Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisinde oynayan Tolga Karel, Kanal D'nin infotainment yapımı Kanıt ile anlaştı. Karel komiser Yaman Kara karakterini oynayacak.

Kanal D'nin konseptiyle dikkat çeken ve kafa karıştıran infotainment yapımı Kanıt'a, sürpriz bir oyuncu dahil oldu. Tolga Karel Kanıt dizisi ile anlaştı.

Daha önce Seben Koçibey'i Orhan-Selim ikilisinin yanına geçici bir süreyle dahil eden Kanıt şimdi ses getirecek bir oyuncuyla anlaştı. Bugüne kadar bir çok önemli yapımda rol alan yakışıklı oyuncu Kanıt'ın 97. bölümünden itibaren çok konuşulacak rolüyle ekranda olacak.

Üç yıldır pazartesi geceleri saat 23:15'te Kanal D'de ekranlara gelen suç araştırma ve polisiye dizisi Kanıt'a Tolga Karel'in dahil olması Kanıt fanatiklerini heyecanlandırdı. Sosyal medyada Karel'in diziye dahil oluşu diziseverler tarafından olumlu karşılandı.

Tolga Karel, Kanıt'ta Komiser Yaman Kara karakterine hayat verecek. Son olarak Bir Zamanlar Osman'lı dizisinde oynayan Karel, oynadığı rolün seyircileri çok şaşırtacağını söyledi. Karel "Komiser Yaman Kara çok ilginç bir karakter. Çok şaşıracak, heyecanlanacak hatta bu kadarı da olmaz diyeceksiniz. Şimdi karakter hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum ama alışılmışın dışında bir Tolga Karel'i izleyeceksiniz" şeklinde konuştu.

Bir süredir Yaman Kara karakteri üzerinde gece gündüz çalışan ünlü oyuncu ekibe çabuk uyum sağladı. Ancak yine de yayına girecek 97. bölüm sonrasında gelecek tepkileri merak ediyor.

ÇOK OKUNANLAR