GÜNDEM

Tolga Çevik'in yerinde bakın kim var?

Tolga Çevik askere gitti, Maximum reklamlarına sürpriz birisi geldi. Ayrıca Tolga Çevik'e göndermeler de ihmal edilmedi...

Tolga Çevik'in yerinde bakın kim var?

Bir süredir ekranlarda dönen Maximum Kart reklamında oyuncu Nilgün Belgün yer alıyor.

Pembe kıyafetler içinde, elinde pembe yünlerle, reklamın içeriğine uygun bir kazak ören Nilgün Belgün, Tolga Çevik'in askere gitmesiyle reklam serisine dahil oldu. Üstelik Belgün'ün oynadığı rol de ilginç.

Hani o Komedi Dükkanı'nda 'Arkadaşım, arkadaşım' diye habire direktifler veren bir yönetmen var, hani bir kare fotoğrafından başka kimsenin yüzünü doğru dürüst göremediği... İşte Nilgün Belgün, o yönetmenin annesi rolünde reklama dahil olmuş.

Aralarındaki diyalogda ise Tolga Çevik'e göndermeler var.

Yönetmen sesleniyor; "Arkadaşım askerde gönderin yeni oyuncuyu"

O da ne, yeni oyuncu diye gelen kendi annesi çıkmasın mı!

O bizim gelene bağıran gidene çağıran 'yönetmenimiz'i bir telaştır alıyor...

"Hih anne!"

Anne pek yaman, "Ya anne, korktun bakıyorum!" diyor.

Yönetmenimiz "Anne ne işin var burada?" diyerek şaşkınlığını ifade ederken, pembeler içinde koltuğuna oturan anne "Senin hakkından annen gelir" misali "Burada herkese bağırıp çağırıyorsun, ben seni böyle mi yetiştirdim?" diye paylıyor bir güzel bizim yönetmeni. Hani askerdeki 'Arkadaşım'ın da öcünü alıyor herkesin önünde!

"Yok öyle bir şey anne" diyor bizim yönetmen ama anne otoriter "Sus" diyor ve sonra oğlunun direktiflerine göre başlıyor reklamın içeriğini anlatmaya. Bir ara yine paylıyor oğlunu; "Sesin çıksın evladım sesin çıksın!"

Annesi, tabi boynu kıldan ince yönetmenin "Bağırma anneye" deyince "Ya demin bağır demiştin" diye kendini savunmaya geçiyor. Bugüne kadar 'Arkadaşım'a bağırıp çağırıp, oradan oraya sürüklerken ekran başında 'Arkadaşım'a üzülen herkesin de içinin yağlarını eritiyor pembeler içindeki anne!

Sesini herkes tanıyor tanımasına ama bir türlü göstermiyor kendini yönetmen. Bu da merakları arttırıyor. Annesi de işte izleyicinin bu merakına tercüman oluyor: "Oğlum yakışıklı çocuksun, gel insanlar görsün seni, bu kadar yabani olma!" diyor. Ekran başındaki seyirciye de "Annen doğru söylüyor" demek kalıyor.

Tolga Çevik gelene kadar anlaşılan bu yönetmenin hakkından annesi gelmeye devam edecek! Reklamı kurgulayanlar ise Çevik'in gidişini iyi değerlendirmenin keyifini çıkaracak...

(Televizyon Gazetesi)

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar