REKLAM

Tolga Çevik 40 gün hazırlandı 30 saat dans etti

Tolga Çevik, sadece 5 gün içinde günde 16 saat süren çekimlerde kadın ve erkeklerden oluşan 30 ayrı karakteri canlandırdı.

Tolga Çevik 40 gün hazırlandı 30 saat dans etti

Ünlü oyuncu ve komedyen Tolga Çevik, alışverişin yeni icadı Hopi’nin reklam kampanyası için karakterden karaktere girerken dünyada da bir ilki gerçekleştirdi.

Tolga Çevik, sadece 5 gün içinde günde 16 saat süren çekimlerde kadın ve erkeklerden oluşan 30 ayrı karakteri canlandırdı. Reklam filmi,  kendine has müziği, dansı ve Tolga Çevik’in başarılı performansıyla dikkat çekti. Hopi uygulamasını yalnızca iki haftada 1 milyonun üzerinde kullanıcı akıllı telefonuna indirdi. 

Alışverişin yeni icadı Hopi, müşterilerinin tercih, beklenti ve alışkanlıklarına uygun kişiselleştirilmiş kampanya ve teklifler sunmak için tasarlandı. Hopi’nin reklam kampanyası ise Tolga Çevik’i birbirinden farklı 30 karakter ile seyirciyle buluşturdu. Tolga Çevik’in adeta bir oyunculuk gösterisi sergilediği reklam kampanyasının başladığı günden sonraki 2 hafta içinde 1 milyon kişinin indirdiği Hopi,  sadece Türkiye'de değil dünyada da en hızlı 1 milyon kullanıcıya ulaşan uygulamalardan biri oldu.

tolga çevik

Rakamlarla Hopi Reklamı

-Reklam filminde kullanılan koreografinin kusursuz olması ve karakterlerin kişiliklerini ayrı ayrı yansıtabilmek için özel olarak çalışan Çevik her bir karakter için en az 1'er saat boyunca dans etti. Çevik'in karakterlerle dans ettiği süre 30 saati aştı.

-30 karakteri canlandıran Tolga Çevik'in makyajını Suzan Kardeş yaptı.

-Suzan Kardeş Tolga Çevik'i yeni bir karaktere sokmak için ortalama 1,5 saat harcadı.

- Tolga Çevik her bir karakter için en az bir buçuk saat yani toplamda 45 saat kamera karşısında kaldı.

- Ön hazırlığının tam 40 gün sürdüğü reklam filminde 140 kişilik teknik ekip görev aldı.

- Teknik anlamda da ilklerin yaşandığı reklam çekiminde, Macaristan'dan getirilen özel üretim "Technodolly" cihazı ile Motion Control tekniği kullanıldı.

- Çekimleri 5 gün süren reklam filmi için günde 16 saat, toplamda ise 80 saatlik stüdyo çalışması yapıldı.

- Reklam filmi için Türkiye'deki en büyük yeşil sonsuz fon stüdyo kuruldu


ÇOK OKUNANLAR