KİTAPLIK

The Public Hotel'de Tuna Kiremitçi Rüzgarı

The Public Hotel edebiyat dolu bir geceye evsahipliği yaptı. Tuna Kiremitçi'nin son romanının lansmanı çok sayıda ismi bir araya getirdi

The Public Hotel'de Tuna Kiremitçi Rüzgarı

April Yayıncılık etiketiyle raflarda yerini alan Tuna Kiremitçi'nin yeni romanı Uçan Halıların Ayrodinamik Sorunları lansmanı, sinemadan edebiyata, müzikten medyaya birçok ismin katılımıyla gerçekleşti.

Mabel Matiz, Sinem Sal, Sayım Çınar, Nermin Mollaoğlu, Atlas Grubu, Aylin Aslım, Ahmet Mümtaz Taylan, Irmak Zileli, Elif Turhan, Muhsin Akgün, Bener Onar, Doğu Yücel, Nedim Gürsel, Selahattin Özpalabıyıklar, Vedat Bayrak gibi isimlerin katıldığı gece geç saatlere kadar sürdü.

Deneme

Tuna Kiremitçi'nin kitabının ilk bölümünü okumasıyla başlayan gecede başrolde edebiyat vardı. Gece boyunca DJ Altan'ın müzikleri eşliğinde odak noktasında edebiyatın olduğu sohbetler yapıldı, eğlenceli akşamdan geriye güzel anılar kaldı.

Deneme

Kitaplarını imzalayan Tuna Kiremitçi'nin heyecanı gözlerden kaçmadı.

Kültür ve sanatın buluşma merkezi olma iddiasıyla yola çıkan The Public Hotel, yazar okur buluşmalarının da adresi olma hazırlıkları içerisinde.

Deneme

Kitap Hakkında:

Sonun Geldi Sevgilim ile birlikte yeni bir edebi dilin sınırlarını zorlayan Tuna Kiremitçi, son romanında da alışık olduğumuz dilin dışına çıkıyor ve Berkay'ın, aşk romanlarının unutulmaz yazarının hikayesini okurla paylaşıyor.

Berkay Uysal artık gençlik zamanlarını geride bırakmış, edebiyat çevrelerince aşkın kalemi olarak değerlendirilen bir yazardır. Artık üzerine yapışan etiketi değiştirmek ve dünyayı fethedecek bir roman yazmak istiyordur, Ancak asıl amacı yine aşkla ilgilidir: Natalie Portman'la tanışmak! Bu noktada dünyayı fetheden Türkiyeli yazarların izini sürer ve kendine bir yol haritası çıkarır: Tıpkı Elif Şafak gibi Konya'yı öğrenecek, tıpkı Orhan Pamuk gibi Kars'a gidecektir. Ancak çıktığı yol da vardığı şehirler de ona bambaşka hikayeler sunar, dahası yolu yolda tanırken yazarımız kendi hayatıyla, geçmişiyle ilgili de bilmediklerini öğrenecektir.

ÇOK OKUNANLAR