TV HABER

TGRT Haber'e taze kan! Sabah haberleri o isme emanet edildi

Genel Yayın Yönetmenliği'ni Ercan Seki'nin yaptığı TGRT Haber'de yeniden yapılanma sürüyor.

TGRT Haber'e taze kan! Sabah haberleri  o isme emanet edildi

TGRT Haber'de sabah kuşağında yayınlanan Günaydın Türkiye programı deneyimli haberci Gökhan Kayış’a emanet edildi. Programın editörlüğünü ise yine tecrübeli bir isim olan Turan Kırkıl yapacak...

“Günaydın Türkiye” hafta içi her sabah 05:45 ile 08:45 saatlerinde interaktif olarak canlı yayınlanacak. En sıcak haberler, diplomasi, yol, hava durumu, hergün farklı yer ve mekanlardan canlı yayınlarla zenginleştirilecek olan programa izleyicilerin de sosyal medya üzerinden katılımı sağlanacak.

GÖKHAN KAYIŞ KİMDİR?

Gökhan Kayış, habercilikte tecrübeli bir isim… Meslek hayatına 1994 yılında Flash tv’de adım attı. Sırasıyla Kanal D ve NTV’de önemli haberlere imza atan Kayış son olarak Fox Tv’de istihbarat şefi ve editör olarak görev yapıyordu.

TGRT Haber daha önce de güvenlik konularında uzman ve ses getiren haberlere imza atan Burak Ersemiz ve Yavuz Karakoç’u da transfer etmişti.

Burak Ersemiz kanalda istihbarat şefi olarak görev yaparken, Yavuz Karakoç ise Yurt Haberler Müdürlüğü görevini üstlendi. Ana Haberin Salih Selçuk editörlüğünde yine deneyimli haberci Ekrem Açıkel’e emanet edildiği TGRT Haber önümüzdeki dönemde iddialı haber kanallarından biri olma hedefinde…

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar