MEDYA KÖŞESİ

Tencereler yarışıyor! Bakın zirve kimin

Posta yazarı Mesut Yar geçtiğimiz ay medyada 8 yemek programının konuşulduğunu ve bunların arasında zirvedeki programın ise “Sahrap’la Anadolu Lezzetleri” (Kanal D) olduğunu açıkladı.

Tencereler yarışıyor! Bakın zirve kimin

Geçtiğimiz aya 8 yemek programı damga vurdu. Medyada sıkça konuşulan programların ilk sırasında Kanal D, ikinci sırada Fox TV yer aldı. Mesut Yar o programları köşesine taşıdı.

TENCERELER YARIŞIYOR!

Büyük kanallarda her gün mutfaklar kuruluyor, tencereler pişiriyor, tavalar kızartıyor. Yemek kanallarındaki birbirinden farklı programlardan bahsetmiyorum bile...

Sanırım milletçe kendimizi yemeğe verdik. Ya da ne bileyim el alemin lokmasını saymaya bayılıyoruz...

Şaka bir yana tam 8 yemek programı medyada kendinden bir hayli söz ettirmiş. Geride bıraktığımız ayda en çok konuşulan program “Sahrap’la Anadolu Lezzetleri” (Kanal D) olmuş. En çok izlenen program da aynı...

İkinci sırada yarı talk programı olan “Memet Özer ile Mutfakta” (FOX) yer almış. Üçüncü sırada 360’ta yayınlanan “Mutlu Kahvaltılar”, dördüncü sırada ise yine aynı kanalın “Tatlı Tuzlu” isimli işi kendine yer bulmuş. Beşinciliği ise Show TV’nin “Lezzet Yolculuğu”na vermişler. Cümleten afiyet olsun!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar