GÜNDEM

Teknolojinin kalbi Ankara'da atacak

Türkiye Verimlilik Vakfı’nın katkılarıyla düzenlenen Verimlilik ve Teknoloji Fuarı, 7-9 Aralık tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek.

Teknolojinin kalbi Ankara'da atacak

ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde organize edilen ve 150’nin üzerinde teknoloji firmanın katılacağı fuarın açılışını 7 Aralık Cuma günü saat 10.00’da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Fuat Oktay yapacak.

“Akıllı Çözümler” temasıyla organize edilen fuar, başta savunma sanayi olmak üzere sanayi, eğitim, enerji, tarım, iletişim, ulaşım ve sağlık sektörlerindeki akıllı çözüm teknolojilerini kapsamaktadır.

Verimlilik ve Teknoloji Fuarı ile ülkemizde ve dünyada verimliliğin arttırılmasına katkı sağlayan teknolojik ürünlerin sergilenmesi, bu çalışmaların geniş kitlelere ulaştırılması ve verimlilik alanında farkındalığın artırılması amaç edinildi.

teknoloji fuarı

Ayrıca fuara katılan yerli ve yabancı şirketlerin - kuruluşların - yakın ilişkiler kurması, karşılıklı proje, teklif, ürün gibi alanlarda alışverişlerin yapılması, işbirliklerinin kurulması da hedeflendi.

Fuar’da firma sunumlarının yanı sıra çeşitli etkinlikler ve V-Talks konuşmacıları da yer alacak.

İlk gün akşamı saat 19.00’da ülkemiz tanıtımına büyük katkısı olan Anadolu Ateşi dans topluluğunun gösterisi yapılacak. 2. gün ise alanlarında son derece başarılı olan V-Talks konuşmacıları sahne alacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar